sorun yok hocamsunny' Alıntı:inse indirip bakacağız da inmiyor işte![]()
:+1:allerci' Alıntı:hocam buna daha önceden çekilmiş fotografları ekleyip düzenleme özelliği eklemeyi düşünüyormusunuz? o zaman sanırım bu program tam fonksiyonlu olur. teşekkürler çalışmanız için.
ademola' Alıntı::+1:allerci' Alıntı:hocam buna daha önceden çekilmiş fotografları ekleyip düzenleme özelliği eklemeyi düşünüyormusunuz? o zaman sanırım bu program tam fonksiyonlu olur. teşekkürler çalışmanız için.
anladım hocam, bunun için önce bir boyutlandırma yapması gerekecek ve ardından kameradan çek yerine dosyadan yükle bir özellik olabilir.allerci' Alıntı:tam olarak demek istediğim kamera ile çekilmiş fotoğrafları boyutlandırıyor bu program. diyelimki başka bi kameradan çekilmiş yada elimizdeki herhangi bir fotografı kamera ile çekilmiş gibi ekleyerek düzenleyebilsek demek istedimcelikumit' Alıntı:ademola' Alıntı::+1:allerci' Alıntı:hocam buna daha önceden çekilmiş fotografları ekleyip düzenleme özelliği eklemeyi düşünüyormusunuz? o zaman sanırım bu program tam fonksiyonlu olur. teşekkürler çalışmanız için.
bu özellik zaten mevcut hocam,
resim dönüştürme diye var.başka programlarla boyutları büyük fotoğrafları dönüştürmek için.
ama kastetdiğiniz fotoğraf düzenleme ise.
program aksine amacından çıkar.zaten piyasada bu işi yapan birçok ücretsiz yazılım var.
amaç web kamerası ile hızlıca çekim yapmakmesela bende öğrenci fotoları var flash diskte beaşka bi yerde çekmiştim şimdi onları kamera ile bu programla çekmediğime göre kırpıp nasıl düzenleyeceğim?
rica ederim hocam, birilerine faydalı olabilyorsak ne mutluduygunds' Alıntı:hocam ellerinize sağlık işimi çok kolaylaştırdınız
teeşkkürler faruk,faruk55' Alıntı:Eline sağlık sevgili dostum. Çok yararlı bi program olmuş, kullandım ve beğendim... :+1: :alkis:
teşekkürler hocamsocrates_21' Alıntı:IDM ile bir türlü indiremedim...
Emeği geçen arkadaşın elleri dert görmesin)
hocam win7 de çalışıyor bir probelem yok yaşadığın sıkıntıyı tam olarak yazarsan yardımcı olabilirim**melike**' Alıntı:windows 7de çalışmıyor mu ben mi çalıştıramadım :/
**melike**' Alıntı:program webcami görmüyor arkadaşlar neden olabilir?
elrond' Alıntı:@celikumit hocamın programından sonra artık e-okul resimlerini çekmek çok daha kolay ve zevkli, iras gerçekten sıkıcıydı...gözlerinden öpüyorum hocam beynine sağlık
agd85' Alıntı:link hangisi arkadaşlar en güncel olanı yani
klebe' Alıntı:böyle bir hatayla karşılaştım..
celikumit' Alıntı:bazı arkadaşlar yaşadıkları problemi özelden yolladıkarı gibi buradada baylaşırlarsa aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarda uğraşmazlar.
o yüzdem pm den gelen sorunun cevabını burayada yazıyorum
hocam windows vista veya 7 kullanıyorsan yönetici olrak kurulum yap. picclp32.ocx resim düzenleme için kullanılan bileşendirMerhaba Hocam, öncelikle program için çok teşekkürler, pratik bir kullanımı olsa gerek. Lakin ben kurdum, çalıştıramadım. Şu hatayı verdi
![]()
Webcam'ın sürücüsü güncel ve sorunsuz çalışıyor. Programda çalıştırabilmek için ne yapmam gerek?
bu bileşen kurulum sırasında sisteme kurulmamış
ellede yapabilirsin
hatadaki dosyayı system32 klasörüne kopyalayıp
başlat çalıştır regsvr32 dosyaadı şeklinde yazarsan
bu ve benzer sorunlar düzelir.
ama muhtemelen yönetici olrak kurulu yapmamandan dolayı hocam