E Okul Fotoğraf ekleme sorun var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ragyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ragyu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2 Haftadır tüm öğrencilerin fotoğraflarını ekledim bi problemle karşılaşmadım ama 2 gündür kalan tek sınıfın fotoğraflarını ekleyemiyorum. Aşağıdaki gibi bir hata veriyor. Acaba sorun benim bilgisayarda veya tarayıcıda mı yoksa genel bi problem mi var?

Ekli dosyalar

• eokul.JPG
    eokul.JPG
    22.5 KB · Görüntüleme: 1,268
e-okula resim ekleyemiyorum yahu.
Öğrencinin resmini seçtikten sonra yükleme yapması gerekn yerde sayfa dönüyo dönüyo sonra da görüntülenemiyor. Ne yapam?

Hocam şaka değil di mi? :)
Okulun fotoğraflarını bana sormadan müzik öğretmenine profesyonel kamerayla çektirmişler. Şimdi de onları e-okula yükleyeceğim. Fotoğrafları kırpma şişirme işlemlerinden sonra başka makineyle çekin demeyin bana :(

Hocam, bırakın farklı makineyi, ekran görüntüsünü kaydedip 20kb üstüne şişirdikten sonra tekrar denedim yine aynı olay oldu.
Boyut küçük olduğu zaman uyarı veriyor. Ama boyut ve büyüklük uygun olunca sayfa yüklenmiyor ve duruyor.
Kafa iptal benim!!!

hocam ben bi kız öğrenci yerine erkek öğrenci resmini yanlışlıkla yüklemişim inan 1 aydır nerdeyse her gün 4-5 defa deniyorum bi türlü resmi yükleyemiyorum, muhattap olacak bi numara bulsam hemen arayacağım delirdim valla

BBNET
Geri