E-OKUL DEVAMSIZLIK GİRİŞ PROGRAMI ARIYORUM

Kodla Büyü

metinokta

Site Gezgini
Site kapanmadan önce kkkumut üye adıyla paylaşılan E-OKUL DEVAMSIZLIK GİRİŞ PROGRAMI elinde olan var mı? Ben bu paylaşıma yetişemeden site kapanmıştı. Paylaşan olursa şimdiden teşekkürler

kkkumut - kuluncak - shanexkr - gulafyon - hsarpay adlı üyeler ve paylaşımda bulunabilecek her üyeden yardım bekliyorum :cry: :cry: :cry:

arkadaşlar bu programı hala bulan yok mu...? kuluncak bulursam yüklüycem diye yazmış bulamadı mı acaba...?

Arkadaşlar, bugün okulplus programı ile ilgili olarak programın sitesinde verdikleri referans okul listesinde bulunan 3 okulu aradık. Bu program hakkında görüşlerini alalım diye malesef 3 okulda bu programı kullanmadıklarını belirttiler. Bırakın kullanmayı programın adını dahi bilmiyorlar.

metinokta' Alıntı:
Site kapanmadan önce kkkumut üye adıyla paylaşılan E-OKUL DEVAMSIZLIK GİRİŞ PROGRAMI elinde olan var mı? Ben bu paylaşıma yetişemeden site kapanmıştı. Paylaşan olursa şimdiden teşekkürler

Kesinlikle Güncel !!

metinokta' Alıntı:
mütemadiyen güncel :cry: çok lazım bu program

Günde 65-70 sınıfın devamsızlık takibini yapıp e-okula girmek çok zahmetli bir iş. bu zahmeti biraz olsun hafifletecek bu program ama yok malesef.

BBNET
Geri