e-okul dersler görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Üye
mrb arkadaşlar okulumuz ilkokul odu ama 6,7,8 ler hala var yeni kurum kodu ile giriş yapıyoruz seçmeli dersler ve diğer dersler görünmüyor öğretmenlere dersleride atayamıyoruz dersleri biz mi tanımlayacağız yoksa otomotikmi olacak...

sadece öğrenciler gözüküyor dersler atılmadı zaten. Bi de seçmeli ders dilekçe kısmı atılmış.

Tüm kullanıcılar silindi. İdare yetki belirleyip tekrar kullanıcı ataması yapacak

İlkokul - Ortaokul dan dolayı sanırım

dijey' Alıntı:
Tüm kullanıcılar silindi. İdare yetki belirleyip tekrar kullanıcı ataması yapacak

İlkokul - Ortaokul dan dolayı sanırım
Kullanıcı ataması yaptıktan sonra yeniden mi ders ve öğretmen girişleri yapılacak? Bu nereden yapılıyordu hocam. Onu da yazabilir misiniz?

- Seçmeli dersler eklenmiyor.
- Öğretmenlere ders atanmıyor.
- Ders programı girilmiyor.

halen aynı sorun devam ediyor. ne zaman düzeleceğine ait bir bilgiyi nereden alabiliriz acaba?
dersleri atayayım kurtulayım diyorum ama fayda yok bekleyeceğiz.

Aynı sorunlar bizde de var. Acaba tüm okullarda mı böyle?

1.ilkokul-ortaokul kurum işlemleri-ders işlemleri-seçmeli dersler->Geçerli dönem için tanımlanmış seçmeli ders bulunamadı
2. Ders öğretmenlerinin hangi derse gireceği, hangi şubenin öğretmeni olduğu
3. Seçmeli ders dilekçe girişi- hiç bir işlem yapılmıyor

tüm okullarda aynı ders falan hiçbişey yokkk biz sadece öğretmenlere yeni şifreleri verdikk seçmeli ders dilekçelerini girdik tmm

Bi sır vereyim size.

Bize seçmeli dersleri çatrefelli bir şekilde ayarlayın diyen güzelim bakanlık kendi söylediklerini e-okula uyarlayamıyor.

Orta okul ve liselerde seçmeli ders saçmalığı değişmedikten sonra e-okulda dersler kapalı kalır :P :P

Yok bi dersi 6-7 kişi seçerse, aynı dersi başka okuldandan da 5-6 kişi seçerse o öğrencileri birleştirin o dersi okutun. Eee dediklerini yaptık sen nasıl bunu e-okula uyarlayacan ???

Bizde de bilişim teknolojileri dersinin atamasında sorun var. Seçmeli dersler kısmında seçili görünüyor ama ders öğretmenleri kısmında yok. Diğer seçmeli derslerde sorun yok. Arkadaş şu bt dersiyle ne alıp veremedikleri var e okulda bile sorun çıkartıyorlar :sleep:

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı haftalık ders programları e-Okul sistemine tanımlanmıştır. Bu eğtim-öğretim yılından itibaren haftalık ders programları kademeli olarak (1,5 ve 2,3,4,6,7,8) yapılacaktır. e- Okul sisteminde kademeli geçişten dolayı yapılan altyapı değişiklikleri nedeni ile okullar işlemlerini; Ders Başlangıç Bitiş Saatleri, Seçmeli Dersler (Okutulacak olan), Ders Programı, Ders Öğretmeni ve Öğrenci Seçmeli Ders Belirleme ekranlarını sırası ile kullanarak yapacaklardır.(NOT:Resmi/Özel ilkokul, Ortaokul,İmam Hatip, İşitme,Görme ve Ortapedik türündeki sınıflara ders programları açılmıştır. Diğer türdeki sınıflara çalışmalar tamamlandıkça sistemde açılacaktır.)

eokul alıntı.

bizdede aynı sorun var... kullanıcıları tanımladık ama öğretmenelere ders atayamıyoruz.. kayıt düğmesi çalışmıyor aktif değil..

arkadaşlar öğretmenlere nasıl yetki veriyoruz

seçmeli ders girişleri, ders programı ve öğretmenleri girildi ama öğretmen şifresiyle girildiğinde not girişi yapamıyoruz

Yönetii modülü- güvenlik grupları- grubun yetkileri seçeneğinden verebiliyorsunuz hocam

hocam ayrıntılı anlatmanıriva edebilirmiyim,

çünkü öğrenci işlemlerinden ve kurum işlemlerinden hangi yetkileri veriyoruz

BBNET
Geri