e-okul ders ve etkinliklere etkin katılım NOTU

Kodla Büyü
botecii00' Alıntı:
Toplam yüzdelik puanı vereceğiz değil mi çocuklara

evet hocam ilk kısımda hepsine 4 puan verdiğinizde toplam altmış puan alıyor öğrenci yüzdelik kısımda 100 puana denk geliyor... Yani bizi bağlayan kısım e-okula girerken yüzdelik puanı. Aslında müfettişler istemese buna hiç gerek yok direk kafadan öğrencinin durumuna göre vereceksinde işte maksat bizleri uğraştırmak:- :mrgreen:

fatih22222' Alıntı:
arkadaşlar e-okuldaki ders ve etkinliklere etkin katılım notunu vermek için çizelge lazım mış bende böyle bir çizelgeyi sizlerle paylaşmak istedim inşallah işinize yarar...

hocam şimdi 2 sınav, bir performans bir de bu toplam "4" not mu verebiliyoruz ya da vermek zorunda mıyız?

ay daha bu hafta yazılılarım var..performansları yaptırmıştım 1 sınıf kaldı not vermediğim..daha derse katılım puanları var, davranış notları varrrr offf çok yoğun bi hafta :(((

performans ödevi vermedim.. sınıftaki uygulamalara versem olmazmı? flashlarına kaydettiriyordum uygulamaları. onlara not vereyim kafadan:D performans yerine nasıl olur

kafadan not verilir mi belirli bir ölçek dahilinde not vermek gerekiyor, sonuçta ölçekler okul idaresine teslim edilecek :!:

theghost83' Alıntı:
performans ödevi vermedim.. sınıftaki uygulamalara versem olmazmı? flashlarına kaydettiriyordum uygulamaları. onlara not vereyim kafadan:D performans yerine nasıl olur
hocam o uygulamalara uygun bir ölçek hazırlayıp onları performans notu olarak verebilirsiniz. sonuçta performans görevinın zaten sınıfta yapılması lazım.

Ders ve etkinliklere katılım notu verilmesi zorunlu mu? 2 yazılı, 1 performans notu verdim birinci dönem bir şey diyen olmadı.

Ben konu anlattırdım çocuklara; anlatımları ders içi etkinlik hazırladıkları dosyalara da performans notu verdim. Tabi değerlendirme ölçekleriyle. Bir taşla iki kuş, hem onlara kolaylık ekstra iş çıkmadı hem de bana.

elf_pilor' Alıntı:
Ders ve etkinliklere katılım notu verilmesi zorunlu mu? 2 yazılı, 1 performans notu verdim birinci dönem bir şey diyen olmadı.

benim bildiğim kadarıyla verilmeli eski adıyla sözlü burda çocuğun der içindeki performansını ölçüyorsun. İdareciler söyler genelde ama gözden kaçmış demekki sizin ki

proje ve performans görevinin dereceli puanlama anahtarı olur ama bildiğim kadarıyla ders ve etkinliklere katılım notu için dereceli puanlama anahtarına gerek yok. Çünkü yönetmelikte ders ve etkinliklere katılım ile performans görevini ayırmış ve proje ile performans görevi için dereceli puanlama anahtarını istiyor.

(Değişik:20.8.2007/26619 RG) Öğrenciler, bir ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde öğretmen rehberliğinde en az bir proje hazırlar. Öğrencilerin başarılarının belirlenmesinde ders ve etkinliklere katılımı ve performans görevleri de dikkate alınır.
(Değişik:20.8.2007/26619 RG) Projeler ve performans görevleri, önceden belirlenen ölçütlere göre hazırlanan değerlendirme ölçeği veya dereceli puanlama anahtarına göre değerlendirilir. Öğrenciler, çalışmalarında yararlandıkları kaynak veya kişileri de belirterek öğretmenin belirleyeceği süre içinde çalışmalarını verirler. Projeler verildikleri dönemde değerlendirilir.
(Değişik beşinci fıkra: 24.12.2008/27090 RG) Öğrencilere, her dönemde bütün derslerden en az bir ders ve etkinliklere katılım puanı verilir.

arkadaşlar performans görevi kalktı şimdi dersve etkinliklere katılım notu kaç tane vereceğiz?

arkadaşlar elinde bilişim tek. ve yazılım dersine göre düzenlenmiş, ders içi performans değerlendirme ölçeği olanlar yükleyebilir mi :?: :?:

arkadaşlar şimdi ders etkinliklerine katılım puanlarını bir ölçeğe göre vermek zorunda değiliz değilmi?

ozlem22' Alıntı:
kafadan not verilir mi belirli bir ölçek dahilinde not vermek gerekiyor, sonuçta ölçekler okul idaresine teslim edilecek :!:

köy okulu + 35 tane 5. sınıf öğrencisi + 10 adet pc ve bt sınıfı, sınıf yetersizliğinden arta kalan zamanlarda 6/A olarak hizmet vermekte hocam, ne yapmalıyım sizce?

BBNET
Geri