hocam anlasılmadı :?camlıca' Alıntı:DÜN BEN YAPTIM SORUN ÇÖZÜM ŞÖYLE : YÖNETİCİ İŞLEMLERİ VAR YA E OKULDA ORADAN KİMLİK NO KISITLA YAPIN
ANLAŞILDI MI ACABA
camlıca' Alıntı:E OKULA YÖNETİCİ OLARAK GİRŞİ YAPIN MÜDÜR YADA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK SONRA KURUM İLERİ DEĞİL . ÖĞRENCİ İŞLERİ DEĞİL . SINAV İŞLERİ DEĞİL EN ALTTAKİ YÖNETİCİ İŞLERİNE GŞR . ORADA KİMLIK NO KISITLAMA DİYE BİRŞEY VAR ORAYA ELEMANIN KİMLİK NOSUNU YAZ KAYDET TAMAMDIR
dediğniz gibi yaptım kimlik no kısıtlama yazan yerde tc kimlik numaram yazılı olduğu halde davranış notu giremedim bu yöntemi söyleyen arkadaş davranış notu girebilmiş mi ben onu merak ediyorumtaylanchess' Alıntı:camlıca' Alıntı:E OKULA YÖNETİCİ OLARAK GİRŞİ YAPIN MÜDÜR YADA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK SONRA KURUM İLERİ DEĞİL . ÖĞRENCİ İŞLERİ DEĞİL . SINAV İŞLERİ DEĞİL EN ALTTAKİ YÖNETİCİ İŞLERİNE GŞR . ORADA KİMLIK NO KISITLAMA DİYE BİRŞEY VAR ORAYA ELEMANIN KİMLİK NOSUNU YAZ KAYDET TAMAMDIR
Hocam bahsettiğiniz bölümde kimlik no kısıtlama bölümü göremedim ben, adım adım işlem sırasını girebilirmisiniz?
hocam siz 6,7,8. sınıflarda davranış notu girebildiniz mi?taylanchess' Alıntı:5. sınıflar seçmeli derslerde davranış notu girebilen varmı şuan için sanırım bu kimlik no kısıtlama durumu 6,7,8 sınıflar için geçerli... 5. sınıflarda davranış notu ben girdim diyen çıkar ise aramızdan o zaman tekrar değerlendirilebilir ama sanırım 5 lerde seçmeli derslerde davranış notu herkese kapalı gibi yada benmi yanılıyorum?
hyalcin_61' Alıntı:hocam siz 6,7,8. sınıflarda davranış notu girebildiniz mi?taylanchess' Alıntı:5. sınıflar seçmeli derslerde davranış notu girebilen varmı şuan için sanırım bu kimlik no kısıtlama durumu 6,7,8 sınıflar için geçerli... 5. sınıflarda davranış notu ben girdim diyen çıkar ise aramızdan o zaman tekrar değerlendirilebilir ama sanırım 5 lerde seçmeli derslerde davranış notu herkese kapalı gibi yada benmi yanılıyorum?
aynen katılıyorum bende uğraştım kısıtlamayı kaldırdım ekledim yine yok..LysimakhoS..' Alıntı:bu eğitim öğretim yılında tüm sınıf seviyelerinde dersimiz bilişim teknolojilerine davranış notu girilememektedir. hem yönetici hemde öğretmen kullanıcı adı ve şifresiyle denedim. kısıtlamaları kaldırıp tekrardan denedim. fakat dersimizin davranış notu an itibariyle girilememekte..
aynen katılıyorumbtcikız' Alıntı:sanırım seçmeli derslerin ders notu ve davranış notu olmadığından davranış notu da kalktı