e okul davranış notu problemi

Kodla Büyü

nihan

Aktif Üye
Arkadaşlar e okula giriyorum. Davranış notu girişine geldiğimde sınıfları görüyorum ama ders seçemiyorum. İdareci okul şifresini verdi hallet diye ama bulamadım nasıl tanımlayacağımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

aynı problemlerle bende karşılaştım. diğer bilişim tek. öğretmenlerinde sanırım aynı problemler var.

Arkadaşlar tekrar yazıyorum yardım edebilecek birisi yok mu?
Doğum iznine ayrılıyorum bu hafta ve bu davranış notu yüzünden başım ağrısın istemiyorum. okuldan ayrılmadan davranış notlarını girmek istiyorum ama e okula giriş yatığımda(hem kendi şifremle hem okulun şiftesiyle) sınıf seçebiliyorum ama ders seçemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım

hocam yönetici şifresiyle davranış notu verilmiyor zaten. hem bende de açlımıyor davranış notları. :)

DÜN BEN YAPTIM SORUN ÇÖZÜM ŞÖYLE : YÖNETİCİ İŞLEMLERİ VAR YA E OKULDA ORADAN KİMLİK NO KISITLA YAPIN
ANLAŞILDI MI ACABA

E OKULA YÖNETİCİ OLARAK GİRŞİ YAPIN MÜDÜR YADA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK SONRA KURUM İLERİ DEĞİL . ÖĞRENCİ İŞLERİ DEĞİL . SINAV İŞLERİ DEĞİL EN ALTTAKİ YÖNETİCİ İŞLERİNE GŞR . ORADA KİMLIK NO KISITLAMA DİYE BİRŞEY VAR ORAYA ELEMANIN KİMLİK NOSUNU YAZ KAYDET TAMAMDIR

Hocam hiç kimseye açılmıyorsa vardır bir hikmeti. Ben böylece bırakmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkürler

camlıca' Alıntı:
E OKULA YÖNETİCİ OLARAK GİRŞİ YAPIN MÜDÜR YADA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK SONRA KURUM İLERİ DEĞİL . ÖĞRENCİ İŞLERİ DEĞİL . SINAV İŞLERİ DEĞİL EN ALTTAKİ YÖNETİCİ İŞLERİNE GŞR . ORADA KİMLIK NO KISITLAMA DİYE BİRŞEY VAR ORAYA ELEMANIN KİMLİK NOSUNU YAZ KAYDET TAMAMDIR

Hocam bahsettiğiniz bölümde kimlik no kısıtlama bölümü göremedim ben, adım adım işlem sırasını girebilirmisiniz?

5. sınıflar seçmeli derslerde davranış notu girebilen varmı şuan için sanırım bu kimlik no kısıtlama durumu 6,7,8 sınıflar için geçerli... 5. sınıflarda davranış notu ben girdim diyen çıkar ise aramızdan o zaman tekrar değerlendirilebilir ama sanırım 5 lerde seçmeli derslerde davranış notu herkese kapalı gibi yada benmi yanılıyorum?

taylanchess' Alıntı:
camlıca' Alıntı:

Hocam bahsettiğiniz bölümde kimlik no kısıtlama bölümü göremedim ben, adım adım işlem sırasını girebilirmisiniz?
dediğniz gibi yaptım kimlik no kısıtlama yazan yerde tc kimlik numaram yazılı olduğu halde davranış notu giremedim bu yöntemi söyleyen arkadaş davranış notu girebilmiş mi ben onu merak ediyorum

taylanchess' Alıntı:
5. sınıflar seçmeli derslerde davranış notu girebilen varmı şuan için sanırım bu kimlik no kısıtlama durumu 6,7,8 sınıflar için geçerli... 5. sınıflarda davranış notu ben girdim diyen çıkar ise aramızdan o zaman tekrar değerlendirilebilir ama sanırım 5 lerde seçmeli derslerde davranış notu herkese kapalı gibi yada benmi yanılıyorum?
hocam siz 6,7,8. sınıflarda davranış notu girebildiniz mi?

hyalcin_61' Alıntı:
taylanchess' Alıntı:
hocam siz 6,7,8. sınıflarda davranış notu girebildiniz mi?

6,7,8 ler için davranış notu girebildiğini söyleyenler oldu forumda, ben sadece 5lere giriyorum hocam.

Geçen gün davranış notumuz kalktı diye bir başlık vardı sanki bütn sınıflarda davranış notumuz kalkmadı mı?

bu eğitim öğretim yılında tüm sınıf seviyelerinde dersimiz bilişim teknolojilerine davranış notu girilememektedir. hem yönetici hemde öğretmen kullanıcı adı ve şifresiyle denedim. kısıtlamaları kaldırıp tekrardan denedim. fakat dersimizin davranış notu an itibariyle girilememekte..

..LysimakhoS..' Alıntı:
bu eğitim öğretim yılında tüm sınıf seviyelerinde dersimiz bilişim teknolojilerine davranış notu girilememektedir. hem yönetici hemde öğretmen kullanıcı adı ve şifresiyle denedim. kısıtlamaları kaldırıp tekrardan denedim. fakat dersimizin davranış notu an itibariyle girilememekte..
aynen katılıyorum bende uğraştım kısıtlamayı kaldırdım ekledim yine yok

bende müdür yardımcılarıma söyledim sabahtır ilçe memle halletmeye çalışıyorlar bakalım bir sonuç çıkarsa yazarım

Burdan şunu mu anlamamız gerekiyor Bilişim Öğretmenleri zahmet edip herhangi bir ölçme değerlendirmede bulunmasın. Zaten öğrencilerini haftada bir saat görüyorlar. Bunların verecekleri davranış notunun anlamı olmaz. En iyisi Bilişim Öğretmenleri E-OKULda herhangi bir işlem yapmasın rahat bırakalım bunları mı diyorlar bize.

İlçe Milli Eğitimden cevap geldi arkadaşlar davranış notlarımız kaldırılmış, boşuna uğraşmayın :(

BBNET
Geri