e okul da fotograflı öğrenci listesi alamıyorum.

Kodla Büyü

adnanakgul44

Site Gezgini
arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum ama bir türlü fotograflı öğrenci listesi alamadım. diğer fotograf gerekmeyenler crystal raporlar çalışıyor ama fotograflı olanların hiçbiri açılmıyor. başka bilgisayarlarda da denedim ama hep aynı. yükleme yapıyor gibi duruyor ama açılmıyor...

cevabınız için teşekkür ederim. 2 hafta önce öğrenci fotograflarını çekip düzenleyip e okula yükledim. 105*120 piksel ve boyutları 10 kb den küçük. yükleme bittikten sonra fotograflı öğrenci listesi almaya çalıştım ama açılmıyor. geçen senede aynı işlemi yaptık ama bi sorun yaşamadık. sorun nerden kaynaklanıyor bi türl
anlamadım...

Hocam fotoğrafları hatalı öğrenci listesi var raporlar kısmında, ona bakın.. Hatalı olanları düzeltin.. birinde bile hata olsa çekmez listeyi.. Hani bir ihtimal deneyin.. :)

Arkadaşlar bütün öğrencilerin fotolarının girişi yapıldı hatalı foto girişi yok. Şimdi mebweb e koymak için fotoğraflı sınıf listelerini e-okuldan almak istiyorum fakat fotolu sınıf listelerinde yazdır butonu mevcut kaydet butonu çıkmıyor sizlerde de aynı şekildemi listeyi nasıl alaçağız

serci2001 hocam yazdır butonuna basıp pdf olarak kaydet basarak liste alabilirsiniz.
benim sorunum rapor bölümüne hiçbir öğrencinin gelmemesi. wanagot hocamın dediği gibi heralde bi öğrencide hata yaptık. yanlız hatalı fotograflı öğrenci listesi ilköğretimlerde var ortaöğretimde göremedim.

serci2001 hocam yazdır butonuna basıp pdf olarak kaydet basarak liste alabilirsiniz.
benim sorunum rapor bölümüne hiçbir öğrencinin gelmemesi. wanagot hocamın dediği gibi heralde bi öğrencide hata yaptık. yanlız hatalı fotograflı öğrenci listesi ilköğretimlerde var ortaöğretimde göremedim.

adnanakgul44' Alıntı:
yazdıra basınca bildiğimiz yazdırma sayfası geliyor kaydet tarzı bir şey yok

evet arkadaş haklı kayıt işlemi olmuyor ama orjinal pdf olarak alamasakta OneNote uygulaması olarak kaydedip OneNote programını çalıştırdınız mı kaydetmeden önce orda gereken pdf dosyasını oluşturabilirsiniz.
Orjinali gibi olmuyor bende uğraşıyorum.

Orjinali gibi almak istiyorsanız PDF writer programlarından birini yükleyiniz. Ben Cute PDF kullanıyorum. Sistemin PDF olarak kaydet özelliğiniz kullanınca yazı tipleri vs. ufalıyor. Cute Pdf Writer ücretsiz bir programdır deneyebilirsin. Gerçi BT labında Adobe programları yüklüyse PDF yazıcısıda yüklenmiş olmalıdır. İstersen onuda kullanabilirsin.

kafayı yiyecem ya bütün okulun fotograflarını tekrar tek tek düzenledim yeniden eokula yükledim. hep aynı şey bi türlü fotograflı öğrenci listesi açılmıyor. bu eokul ile ilgili iletişime geçebileceğimiz bi numara varmı arkadaşlar. bakanlıkta felan.

Bende şimdi aynı problem var.Fotograflı listeve normal liste alamıyorum.Hocam nasıl çözdünüz acaba?
E-okulla ilgili bir problem mi acaba?

Şaka gibi.Bana 7. sınıfların fotograflı sınıf listesi lazım.Sadece 7. sınıf açılmıyor.Dİğerleri açılıyor.Bir fikri olan varmı?

JAvayı güncelledim Okuldaki 2 bilgisayarda ve evdeki laptopda sorun aynı.e-okul da mı bi problem var acaba?Bana 7. sınıflar lazım diğer sınıfları açıyor 7 ler yok.:((

Fotoğrafları Hatalı Öğrenci Listesinde fotoğrafları düzeltin o zaman fotoğraflı öğrenci listesi alabilirsiniz...

BBNET
Geri