Allah iyiliğinizi versin hocam. Sabah sabah iyi güldüm, Allah da sizi güldürsün!mydonoz' Alıntı:Öğrenciler Oyuna Gelmedi!
Ergenekon tarafından e-okul sabotaj edildi, maksat halkı hükümete karşı kışkırtıp, darbe ortamı yaratmaktı. Ama oyunları tutmadı, sağduyulu öğrenciler tertibi hemen anladılar. Gözyaşları içinde "karnem hükümete feda olsun" dediler... :mrgreen:
mydonoz' Alıntı:Öğrenciler Oyuna Gelmedi!
Ergenekon tarafından e-okul sabotaj edildi, maksat halkı hükümete karşı kışkırtıp, darbe ortamı yaratmaktı. Ama oyunları tutmadı, sağduyulu öğrenciler tertibi hemen anladılar. Gözyaşları içinde "karnem hükümete feda olsun" dediler... :mrgreen:
kemankes' Alıntı:Genç Öğretmenler Rahatsız
:+1: :+1: :+1:Phascolarctos cinereus' Alıntı:Gelişmeler :mrgreen:
Karnelerin basılmasını uygun görmeyen muhalefet, MEBBİS e yaptığını başvuru sonucu karnelerin basılmasını durdurdu!
Muhalefeti destekleyen isyankar öğrenci grupları ile, hükümet destekçisi öğrenciler arasında çatışma! (kalem ve cetveller havada uçtu.)
Hükümet destekcisi öğrencilerden açıklama: Kopya vermediğimiz için isyan ettiler.
Muhalefeti destekleyen öğrencilerden açıklama: Öğretmenler torpil geçti! Karneler sözlü notları yükseltilerek yeniden basılsın.
BilgisayarBilisimde bir başlık: Müdürüm karnelerin basılmasını benim engellediğimi düşünüyor! YARDIM