malum Türkçe'de her kelimenin altından başka yorumlar çıkartıveriyorlar. Bu tarz konuları ilçe ya da il formatörünüze de danışabilirsiniz, ben genelde öyle yapıyorum. marmarabote' Alıntı:Formatör öğretmenler idarenin verdiği tüm işleri yapmakla yükümlü diye biliyorum. Özellikle de bilgisayar işlerini elbette. Ama hiç bir görev size yazısız gelmesin madem rahatsızsınız bu durumdan. Görev yazısı isteyiniz bence. Ayrıca kesin ve net olarak şu görevimiz şu değil diyemiyoruz ne yazık kimalum Türkçe'de her kelimenin altından başka yorumlar çıkartıveriyorlar. Bu tarz konuları ilçe ya da il formatörünüze de danışabilirsiniz, ben genelde öyle yapıyorum.
Kendi okulumda da; öğrencilerin resimlerini ben tek tek çekiyorum ve boyutlarını ayarlayıp müdür yardımcısına veriyorum o e-okula girişlerini yapıyor ama asla emretmez her şey rica üstüne kurulu en azından şimdilik 8)
Geçtiğimiz haftalarda sınıfı olan bütün öğretmenleri okul çıkışı çağırdım bilgisayar odasına gelenlere e okula nasıl fotoğraf yüklendiğini anlattım. Fotoğrafçının çektiği benimde 105*120 olarak küçülttüğüm fotoğrafları gösterdim. Flashı olanlar aldılar olmayanlarda birkaç gün içinde flash belleklerini getirdiler yada öğrenciyle yolladılar. Benim yaptığım işe saygı duymayıp mazeret bile bildirmeden gelmeyenlere ise fotoğraf bile vermedim hatta 1 2 si fotoğraf vereceğinizi bilsek gelirdik şimdi yükleyin dedi sildim bilgisayardan çok yer kaplıyordu dedim. Şimdi uğraşsın dursunlar çokta umrumda sanki