Yanlışlıkla büyük harflerle yazdığınızı düşünüyorum ama gerçekten bağırıyormuşsunuz hissi uyandırıyor. Soruna gelirsek ofis 2007 ve üstü sürümlerdeki uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Her seferinde ofis 2007 kurulu olan bir bilgisayarda bu hatayı tekrar düzeltip kaydetmem gerekiyor, mesele bu. Bir iki güne düzeltip tekrar yüklerim hocam.Hocam d HÜCRESİNDE HİÇ BİR SEÇENEK AÇILMIYOR. NE VELİ BİLGİSİ O YÜZDEN SADECE İSİMLERİ ALIYOR.
Debug dediğinizde hangi satırda hata veriyor hocam?merhaba hocam dediğiniz tüm yolları denememe rağmen time error 57121 hatası alıyorum ne yapabilirim acaba
Ofis 2007'de seçeneklerin açılmaması durumu düzeltildi.
Google drive'a yüklememiştim, ekteki dosya yeni.yeni indirdim baktım aynı hocam 2007 office ilk açılışta resimdeki hatayı veriyor. ve seçenekler açılmıyor. düzelmiş hali olan dosyayı yüklememişsiniz galiba.
Hocam End deyip üstte "Güvenlik uyarısı" yazan kısımdan seçenekler deyip izin vermeniz gerekiyor.yeni indirdim baktım aynı hocam 2007 office ilk açılışta resimdeki hatayı veriyor. ve seçenekler açılmıyor. düzelmiş hali olan dosyayı yüklememişsiniz galiba.
Hocam dosyayı şimdi indirip denedim bende böyle bir hata vermedi. Dosyayı açtıktan hemen sonra Ctrl+s deyip kapatıp sonra tekrar açmayı deneyebilisiniz. Farklı kaydetme de olabilir. Olmadı bir de alttaki dosyayı deneyin.hocam çok teşekkür ederim program açılıyor sağ tarafta e-okul güvenlik kodu da var ancak 3 saniye içinde kendiliğinden kapanıyor tekrar açtığımda ise belge kurtar diyor office 2010 kullanıyorum makroları kontrollü açıyorum bildirim geliyor her şekilde aynı hatayı aldım ne yapabilirim.
Sorunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım.Mevcut sürümlerin hiçbiri çalışmıyor ilgili arkadaşlar bu el atsa programa cok makbule geçecek.
Haklısınız, düzeltirim.Güzel program teşekkürler,
Örneğin baba bilgileri sayfasında 3 veri alacağız sayfa 3 defa sorgulama yapıyor, bunun yerine eğer önceki veri türü ile şimdiki veri türü aynı ise sorgu çalışmasa daha hızlı olabilir.
Elinize sağlık
yapılmamış mıYanlış yok, eksik var. Not alma kısmını yapmamışım![]()
Aslında başta yapmıştım ama not almalarda hata oluyordu, o yüzden silmiştim, listeden silmemişim. Geniş bir zamanda yaparımyapılmamış mı
bende, yardımdaki yazıdan dolayı 3 gündür not almaya çalışıyordum.
peki, yapılabilecek mi, birgün?
..e-okuldan Seçilecek döneme göre göre toplu notlar alınabilseymiş harika olurmuş
şimdiden başarılar...