emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 22 Mayıs 2015 #1 Öğrencilerin tüm bilgilerini baba anne vs. excel dosyasına alabileceğim raporlamayı bulamadım.Var mı bunu alabileceğim bi sistem?
Öğrencilerin tüm bilgilerini baba anne vs. excel dosyasına alabileceğim raporlamayı bulamadım.Var mı bunu alabileceğim bi sistem?
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 23 Mayıs 2015 #3 habibocak' Alıntı: İl MEM'lere açık. Okullara açık değil. Genişletmek için tıkla ... Habib hocam haberlerdeki 700 bin tablet faz-II ye var mı yoksa faz-I in eksikleri mi telafi edilecek?
habibocak' Alıntı: İl MEM'lere açık. Okullara açık değil. Genişletmek için tıkla ... Habib hocam haberlerdeki 700 bin tablet faz-II ye var mı yoksa faz-I in eksikleri mi telafi edilecek?
habibocak Üye Mesajlar 0 23 Mayıs 2015 #4 cyln' Alıntı: habibocak' Alıntı: İl MEM'lere açık. Okullara açık değil. Genişletmek için tıkla ... Habib hocam haberlerdeki 700 bin tablet faz-II ye var mı yoksa faz-I in eksikleri mi telafi edilecek? Genişletmek için tıkla ... Faz 2 olarak biliyorum ama bazı illerde Faz 1'den eksikleri de tamamlıyorlarmış.
cyln' Alıntı: habibocak' Alıntı: İl MEM'lere açık. Okullara açık değil. Genişletmek için tıkla ... Habib hocam haberlerdeki 700 bin tablet faz-II ye var mı yoksa faz-I in eksikleri mi telafi edilecek? Genişletmek için tıkla ... Faz 2 olarak biliyorum ama bazı illerde Faz 1'den eksikleri de tamamlıyorlarmış.