gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 933 8 Ocak 2016 #1 sabahtan beri aynı notları 10. defadır giriyorum time out hatası çıldırcam....
H hidayet38 Aktif Üye Mesajlar 231 8 Ocak 2016 #2 güvenlik sertifikasında hata var. Boşuna uğraş mayınız.
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 933 8 Ocak 2016 #3 yok hocam alakası yok giriyor 3-4 defa denemeden sonra girdi. dün çatır çatır girerken bugün e okul çatırdamaya başladı malum dönem sonu
yok hocam alakası yok giriyor 3-4 defa denemeden sonra girdi. dün çatır çatır girerken bugün e okul çatırdamaya başladı malum dönem sonu
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 933 8 Ocak 2016 #4 an itibarıyla E-Okul Ekli dosyalar Adsız.jpg 49 KB · Görüntüleme: 890
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,897 8 Ocak 2016 #6 android uygulamasını kullanıyorum sanırım mobile özel server ayırmışlar çünkü hiç sorun yok çok hızlı öneririm https://play.google.com/store/apps/deta ... okul&hl=tr
android uygulamasını kullanıyorum sanırım mobile özel server ayırmışlar çünkü hiç sorun yok çok hızlı öneririm https://play.google.com/store/apps/deta ... okul&hl=tr
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,994 8 Ocak 2016 #7 mozilla...raporlara da sorunsuz bakabilirsiniz
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,879 8 Ocak 2016 #8 Mozilla ile alakası yok. Ben de girememe sorunu yaşıyorum...
saraci41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 295 8 Ocak 2016 #10 okulun fiberinden sorunsuz giriyorum. Devamsızlıkları girdik hiç sorun yok.Ballıyız :mrgreen:
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 8 Ocak 2016 #11 Hocam çok teşekkür ederim android süper .....sıkıntısız giriyorum hepsine
G gkhankz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 541 8 Ocak 2016 #12 Kesinlikle mobil versiyonu tavsiye ederim. Okuldaki bütün arkadaşlara tavsiye ettim hepsi oradan giriyor. Biz böyle mobili yaydıkça ondan da girilmez olacak.
Kesinlikle mobil versiyonu tavsiye ederim. Okuldaki bütün arkadaşlara tavsiye ettim hepsi oradan giriyor. Biz böyle mobili yaydıkça ondan da girilmez olacak.