tek de olsan zümre yapılacak hocam, zümre başkanı müdür yardımcısı olarak toplantıyı düzenleyeceksiniz.7-8 Şubat tarihleri arasında zümre toplantılarımızı e-müfredat sistemi üzerinden planlayıp sisteme girmemiz söylendi bize de...zümrem yok tek bilişimci benim...Zümre yerine yıllık çalışma programı hazırlıyordum...e-müfredat ta nasıl yapıcam şimdi bunu bilemedim![]()
Ben de bunu merak ediyordum tek bilişimciyim o zaman müdür yardımcısını zümre başkanı olarak mı tanımlatacağız.tek de olsan zümre yapılacak hocam, zümre başkanı müdür yardımcısı olarak toplantıyı düzenleyeceksiniz.
Ben de bunu merak ediyordum tek bilişimciyim o zaman müdür yardımcısını zümre başkanı olarak mı tanımlatacağız.
peki....zümre başkanının e-müfredat sistemi üzerinden yapacağı iş ve işlemleri dolayısıyla müdür yardımcısı yapacak ben de katılımcı olarak maddeleri sadece onaylıycam...e-müfredat sistemine göre iş yükü müdür yardımcısının üzerinde oluyo gibi(branşında tek olan öğretmenler için örneğin;bilişim, müzik,resim ,teknoloji ve tasarım gibi)tek de olsan zümre yapılacak hocam, zümre başkanı müdür yardımcısı olarak toplantıyı düzenleyeceksiniz.
Hocam , https://www.bilgisayarbilisim.net/k...-tek-ogretmen-olunca-zumre-toplantisi.116364/ burada da tartışılmış net bir bilgi yok...en son ortaokullarda ne oldu durum bilgim yok benim de...sorun tek öğretmen zümre yapar mı yapmaz mı diil...tamam yapsın...e-müfredatta her öğretmen kendi oturumuyla sistemde giriş ve işlem yapıyor...bu noktada biraz kafam karıştıZümre yönetmeliği madde 12 - 3.Eğitim kurumunda alanında bir öğretmen olanlar, alanları ile ilgili bir üst toplantıya katılırlar.
Mesleki ve teknik eğitim kurumlarında tek öğretmen müdür yardımcısı ile beraber yapıypr diye yazıyor madde 12-1 de.
Yani bence ortaokullarda tek öğretmen zümre yapmayacak bu maddeye göre.
Bakanlık kendini aşmış.hocalarım faydalı olabilecek bir video
evet anlatmak istediğim buydu....peki bunu yapan var mı?Müdür yardımcısı yedek başkan siz başkan olcaksınız sistem gereği çünkü gümdem maddelerini sizin girmeniz lazım ve alınan kararlar.
hocam başkan öğretmen olmak zorunda,öyle şey olur mu?alanınızın gündem maddelerini siz bilebilirsiniz. tamam tek olan kişilerin zümre yapması saçma ama müdür yard sizin toplantınızı hazırlaması daha da saçma... ozaman köy okullarında özellikle ortaokulda nerdeyse tüm öğretenler tek branş olabiliyor,hepsini müdür yard mı yapacak?peki....zümre başkanının e-müfredat sistemi üzerinden yapacağı iş ve işlemleri dolayısıyla müdür yardımcısı yapacak ben de katılımcı olarak maddeleri sadece onaylıycam...e-müfredat sistemine göre iş yükü müdür yardımcısının üzerinde oluyo gibi(branşında tek olan öğretmenler için örneğin;bilişim, müzik,resim ,teknoloji ve tasarım gibi)![]()
yaptık tabiki hocam e müfredat ilçe sorumlusuyumevet anlatmak istediğim buydu....peki bunu yapan var mı?
hocam sistem yeni ve şu anda sistemeyaptık tabiki hocam e müfredat ilçe sorumlusuyum
tek kişiyse zümre yok hocam. son değişiklikte öyle yazıyo. dün okudumtek de olsan zümre yapılacak hocam, zümre başkanı müdür yardımcısı olarak toplantıyı düzenleyeceksiniz.