Ben gitmek istemiyorm arkadaşlar, rapor mu almak gerek.
osy' Alıntı:hocam ben şu anda seminerdeyim. bugün seminerin ilk günüyü.. kendinizi kasmaya hiç gerek yok.. sabahtan öğlene kadar Volkan AKÇAY(bilgi işlem grup başkanı) adobe conncet ile bağlanırken fiziksel ve donanım ile ilgili bir sunusu vardı ona anlattı.. önceden bu sisteme misafir olarak giriyorduk . bugün bize kullanıcı adı ve şifre verdiler ve öğleden sonra herkes kendi kullanıcı adı ve şifresi ile girip nasıl bağlanıyormuşuz onu test ettik.. başka hiçbir şey yapmadık.. pek gerekli bir seminer değildi bence....bilgisyar öğretmeni olan arkadaşlarım zaten daha önceden biliyordı bu işi ama sadece bilgisayar öğretmenleri yoktu. okul müdür ve müdür yardımcıları da vardı. bu işle daha önceden ilgilenmemiş olanlar biraz sıkıntı çektiler...
osy' Alıntı:@dobra1979; amaç valla hocam bir bilgisayarcı olarak benim için hiç bir amacı olmadı... sadece verdikleri şifre ve kullanıcı adının doğruluğunu teyit ettik.. siz bilişimci olarak hiç bir şekilde zorlnamyacaksınız.. burada bilgisayarcı olmayan bir sürü kişi vardı zaten özel bir uygulama yapmadık ... http://konferans.meb.gov.tr/hegitim adresine verdikleri şifre ve kullanıcı adı ile girdik, nasıl bağlanılıyormuş , hangi buton aktifmiş onları söylediler. zaten adobe connect kullananlar bunu biliyor ..
@yus2146; seminere katılan erkek hocalarımızın çoğu ilk gün öğlene kadar gömlek(kısa kollu) , pantolon giymişlerdi. fakat hava sıcak olunca volkan bey öğleden sonra daha rahat gelin arkadaşlar dedi...o nedenle tam bir resmi kıyafet olmadı.. ücrete glince sizin geleceğiniz mesafeyi yani yolluk , yatma, yeme içme hesaplanmış sadece ilk geldiğimiz de biz o kağıda imza attık bir de IBAN numarlarımızı aldılar, elimize bir para vermediler, bakanlık parayı direk otele ödüyor, şu anda seminer bittii ne para verdik otele, ne de bir para aldık..
hocam peki temmuz da da seminerler devam edecek söylentisi var,o konu hakkında bir bilgi verildimi?utkunsl' Alıntı:arkadaşlar bende seminerden şimdi döndüm eve sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
kısaca anlatacak olursam sabah saat 9 da başlıyor sizin 8:30 da otelde olmanız yeter 8 de otelde olursanız çok güzel bir kahvaltı yapıp rahat rahat odanıza yereleşebilirsiniz bile
kıyafet hertürlü serbest salonun yarısı kot tişörtlüydü
seminere gelince bu işi baya ciddiye alıyorlar ve bizim üstümüzede baya bir yük binecek gibi volkan akçay (meb bilgi işlem daire başkanı)
bizzat kendisi veriyor semineri donanımlı birisi sormak istediğiniz herseyi gönül rahatlığıyla sorun her konuda bilgiisi var.
seminerin içeriği bildiğiniz şeyler ama görev sorumluluğunuz fazla
belirlenen seminer tarihleri
23 mayıs prova semineri
mayıs sonu : ilçe müdürleri sube müdürleri okul müdürleri 4+4+4 semineri
haziran11-haziaran29 3 hafta sınıf öğretmenlerine 4+4+4 semineri
utkunsl' Alıntı:arkadaşlar bende seminerden şimdi döndüm eve sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
kısaca anlatacak olursam sabah saat 9 da başlıyor sizin 8:30 da otelde olmanız yeter 8 de otelde olursanız çok güzel bir kahvaltı yapıp rahat rahat odanıza yereleşebilirsiniz bile
kıyafet hertürlü serbest salonun yarısı kot tişörtlüydü
seminere gelince bu işi baya ciddiye alıyorlar ve bizim üstümüzede baya bir yük binecek gibi volkan akçay (meb bilgi işlem daire başkanı)
bizzat kendisi veriyor semineri donanımlı birisi sormak istediğiniz herseyi gönül rahatlığıyla sorun her konuda bilgiisi var.
seminerin içeriği bildiğiniz şeyler ama görev sorumluluğunuz fazla
belirlenen seminer tarihleri
23 mayıs prova semineri
mayıs sonu : ilçe müdürleri sube müdürleri okul müdürleri 4+4+4 semineri
haziran11-haziaran29 3 hafta sınıf öğretmenlerine 4+4+4 semineri
yus2146' Alıntı:hocam sağul ben urfadan çıkıcağım salıdan çıkacağım çarşamba orda olurum. salı izinlimiyim bilginiz varmı acaba.
mercury' Alıntı:Seminerden dönen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2. gün öğleden sonra serbest mi ? çıkış zaman yapıldı.
laptop götürmemize gerek var mı ?