Toplu indirme linki verebilir misinizbidene' Alıntı:merhabalar..
bu servisi kullanan varmı.
ben kitapları indirdim şu an için 4500 adet kitap var.
tablet telefon bilgisayardan okunabilliyor kitaplar.
buna toplu indirme linki verilmesi çok zor 20 gbaydınDr' Alıntı:Toplu indirme linki verebilir misinizbidene' Alıntı:merhabalar..
tablet telefon bilgisayardan okunabilliyor kitaplar.
utorrent gibi direk bağlanılmıyor hocam. Bittorrent sync kurup aşağıdaki resimdeki adımları yaparak ağa bağlanıyorsunuz. Açık kaldıkça verileri alıyorsunuz.mustybulut' Alıntı:hocam 4500 kitabı nasıl indirdiniz.. torrent vs varsa paylaşır mısınız?
hocam ben hepsini indirdim 4 gb oldu toplam.omd' Alıntı:buna toplu indirme linki verilmesi çok zor 20 gbaydınDr' Alıntı:Toplu indirme linki verebilir misinizbidene' Alıntı:merhabalar..
tablet telefon bilgisayardan okunabilliyor kitaplar.Ancak bittorrent sync yazılımıyla bağlanıp çekebilirsiniz.
ben de birkaç farklı pdf kaynağı vardı. Hepsini bir düşünmüşüm bir anbidene' Alıntı:hocam ben hepsini indirdim 4 gb oldu toplam.omd' Alıntı:buna toplu indirme linki verilmesi çok zor 20 gbaydınDr' Alıntı:Toplu indirme linki verebilir misinizbidene' Alıntı:merhabalar..
tablet telefon bilgisayardan okunabilliyor kitaplar.Ancak bittorrent sync yazılımıyla bağlanıp çekebilirsiniz.
sizdeki nasıl 20 gb
Ben de aynı yoldayım. Terabytelarca hdd bozuldu elimdewebcevap' Alıntı:Ha bu kadar kitabı hangi ara okuyacaksınız?
Örneğin benim rafta bir dünya bilgisayar kitabı var.
Bazen lazım olunca ona bile raftan uzanmaya üşenip
google da arama yapıyorum.
Onun dışında elimde duran romanların %40 ını anca okumuşum.
Geri kalanları ne zaman okurum bilmiyorum.
Steam hesapta duran oyunların 3 te 1 ini oynamamışım.
Sanki bir şeyleri indirerek bunlara sahip olarak
bunları okumuş veya oynamış gibi bir hissiyat yaşıyoruz.
Artık bu stokçu huylarımı terk ettim.
Sizede tavsiye ederim. Yoksa benim gibi boş yere hdd leri doldurursunuz..
Sonra bir format atar ve huzura erersiniz..