E-Devlete Yabancılar Tarafından Giriş Denemeleri

Kodla Büyü

aybr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar Arkadaşlar. E-Devlet şifrem hiçbir tarayıcıda kayıtlı değil. İkili doğrulama açık, yurt dışı kullanım kapalı. Kulllandığım yerler cep uygulaması, evdeki bilgisayar, okuldaki odamdaki bilgisayar, çok çok nadir işim olduğu yerlerdeki bilgisayar ( belki yılda 1-2, onu da genellikle cepten yapıyorum.) 3-4 aydır peyder pey zamanlarda yurtdışı (rusya, ukrayna, romanya v.b. ) giriş denemeleri oluyor ama giriş yapılamıyor. E-Devlet destek birimini aradım. Kontrol etti. Biz bir şey yapamıyoruz savcılığa şikayet etmen gerekiyor dediler. Büyük ihtimalle vpn ile Türkiyeden deneme yapılıyor gibi geliyor. Veya bir uygulama veya program ile olabilir mi? Çünkü giriş denemeleri 4-5 defa aynı gün içinde 15-20 dakika aralıklar ile oluyor. Giriş denemelerinde ne sms ile ne mail ile ne de bildirim ile giriş yapılmaya çılışılıyor diye uyarı da gelmiyor. Ip sorgulamalarda vpn veya ülkeden olduğu bilinebilir mi? Savcılık bu konuda ne yapabilir? Bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bilgisayardan veya telefondan girmek istediğim zaman güvenlik doğrulaması istiyor. 6 haneli rakamlardan. Bu genellikle üst üste şifreyi yanlış girdiğin zaman güvenlik doğrulamasından geçiriyor. 2-3 gün girmediğim zaman kendim girmek istediğim zaman şifreyi doğru girmeme rağmen güvenlik doğrulaması istiyor. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede isminize tıklayın. "Güvenlik ve Ayarlar" var orada "Kullanım Geçmişim"e girin ne zaman saat kaçta giriş yaptınız görünüyor.

ilksms
Geri