Arkadaşlar ben öğretmen ücretsiz olarak başvurdum...Umarım işinize yarar...e devletin yeni uygulaması...
Bazen işe yaramıyor hocam iş bilmez personel illa müzekart istiyor. Tartışıp kıymetli olan zamanını harcamak yerine müzekart gösteriyorumBen personel kimlik kartını gösteriyorum o da işe yarıyor müze kart geçen yerlerde.
Doğrudur. O zaman şükür şimdiye kadar iyiler denk geldi. Hatta baldızım kimlik kartını unutmuş mebbis ekranını gösterdi tamam demişti.Bazen işe yaramıyor hocam iş bilmez personel illa müzekart istiyor. Tartışıp kıymetli olan zamanını harcamak yerine müzekart gösteriyorum![]()
Kimlik kartıyla gittiğinizde gişeden kimliğinizi kontrol edip tek kullanımlık bilet veriyorlar. Yani yine gişeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. e-devletten alırsanız doğrudan turnikeye gidip karekod okutup geçiyorsunuz. Daha pratik.Doğrudur. O zaman şükür şimdiye kadar iyiler denk geldi. Hatta baldızım kimlik kartını unutmuş mebbis ekranını gösterdi tamam demişti.
İnşallah dediğiniz gibiler denk gelmez.
Çok kalabalığa denk gelmedim. Olabilir.Kimlik kartıyla gittiğinizde gişeden kimliğinizi kontrol edip tek kullanımlık bilet veriyorlar. Yani yine gişeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. e-devletten alırsanız doğrudan turnikeye gidip karekod okutup geçiyorsunuz. Daha pratik.
basvuru menusü nerden nasıl yaptınızzArkadaşlar ben öğretmen ücretsiz olarak başvurdum...Umarım işinize yarar...e devletin yeni uygulaması...
basvuru menusü nerden nasıl yaptınızz