yusufpb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 464 31 Mart 2011 #1 Az önce e bodrama baktım, ama yanlışlık var herhalde, kıdemim 1 yıl 7 ay görünüyor halbüki ben 3 yıl 25 gündür kadrolu olarak çalışıyorum, acaba sizin başınıza da böyle birşey gelen var mı?
Az önce e bodrama baktım, ama yanlışlık var herhalde, kıdemim 1 yıl 7 ay görünüyor halbüki ben 3 yıl 25 gündür kadrolu olarak çalışıyorum, acaba sizin başınıza da böyle birşey gelen var mı?
ebfo45 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,832 31 Mart 2011 #2 geldi. kadrom 2/2 ama 2/1 den maaş ödenmiş. her ay e-bordro ve mebbisi kontrol ederim. hemen idareye bildirdim düzelttiler.
geldi. kadrom 2/2 ama 2/1 den maaş ödenmiş. her ay e-bordro ve mebbisi kontrol ederim. hemen idareye bildirdim düzelttiler.
yusufpb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 464 31 Mart 2011 #3 acaba formatörlük yaptığımız süre e-bodro da görünmüyormu yani toplam süreden formatörlük süresini çıkartıp kıdem ay yıl olarak mı gözüküyor?
acaba formatörlük yaptığımız süre e-bodro da görünmüyormu yani toplam süreden formatörlük süresini çıkartıp kıdem ay yıl olarak mı gözüküyor?