Eşleştirilmiş tableti iptal edip yeni tablet vermek General

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erencan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar elimde 10 tane yedek GM yeni tablet var
sorunlu tablet sahibi öğrencinin sorunlu tabletini silip ona yeni bir tablet versem ve sorunluyu servise göndersem diye düşündüm ancak vesteldeki gibi listeden kolayca silip yeni bir tablet eşleştirmesi yapabiliyorken GM için bu mümkün mü

Sistemde öğrenci tableti dahil hicbir tablet görünmüyor sadece Ariza kaydi yapilabiliyoruz sadece seri nodan

hocam ben onuda yapamıyorum öğrencinin tc yazıyorum tablet seri no yazıyorum tırış
boş diyor yani sanki sistemde o seri no ile bir tablet yokmuş gibi
adam akıllı sistem çalışsa sanki vestele göre daha iyi gibi ama...

Eşleştirilmiş tableti Nasıl iptal edilir?
Öğrenci okuldan ayrılıp başka okula gitti. Bu tableti bu öğrenci üzerinden nasıl iptal edebilirim? Fikri olan var mı?

gelecektr' Alıntı:
Eşleştirilmiş tableti Nasıl iptal edilir?
Öğrenci okuldan ayrılıp başka okula gitti. Bu tableti bu öğrenci üzerinden nasıl iptal edebilirim? Fikri olan var mı?
Hocam bu işlemi biz yapamıyoruz malesef Eba sistemden düşülmesi gerekiyor bunu da destek@eba.gov.tr veya tablet@eba.gov.tr adreslerine mail yoluyla ulaşarak yaptırabilirsiniz. İsterseniz telle de ulaşın ama ulaşması imkansız gibi bişey defalarca denedim tutturmak zor. Ve çok uzun sürdü yapılması defalarca farklı yollardan başvurup hatırlatmam gerekmişti. Bir iki ay sürmüştü bizimki.

Destek ve tablet ebaya mail attim hata maili geldi. Eba dan hesabimdan yazdim daha cevap gelmedi ne iştir anlamıyorum madem ilgilenecek birini bulamiyoiruz neden bu proje var.

BBNET
Geri