Eşi hemşire olan becaiş yardım

Kodla Büyü

narcin

Site Gezgini
iyi günler sayın arkadaşlar. eşi hemşire olan ve becaiş yapan varmı ?

varsa lütfen becaiş hakkında biraz bilgi versin

Karşılıklı olarak anlaşıp yer değiştiriliyor sanırım, başka da birşey olduğunu sanmıyorum.İyi yerde olanın para kazandığını da hep söylenir. Hemen değiştirin ki il dışı atamalarından siz de gidin hocam.

onu biliyorumda hocam biri ile becaiş yapacağımızda hangi belgeler gerekli bnasıl yollanıyor becaiş şartları nelerdir ne kadar zamanda yapılyor falan :D bir arkadaş buluduk becaiş yapacakta araştırma yapıyorum

Buradan sana iş düşmez hocam, hemşirelerin sitesine, memurlar sitesine falan yaz sen..

Buradaki aktif konular:

Norm Fazlası
Norm Fazlası gittiğimde okulda norm fazlası oldum.
Ben de Norm Fazlası Oldum.
Bugün müdür böyle yaptı, şöyle yaptı.
Yönetmelik hazırlanıyor, az kaldı.
:P :P

hocam becayişle ilgli siteler var oralara bakman dolanman daha iyi olur.zaten vakti gelince lazım olan belgeler öğrenilir.benimde eşim hemşire ve becayiş bekliyoruz.ayrıca zamanında dolmasını bekliyoruz.eylülde atandı ve 1 sene dolmadanda becayiş yapamıyoruz.araştırınca bir çok şey öğreniyorsun bu konuda.bende bilmiyordum hiç bir şey :D

karşılıklı olara becayiş talep dilekcelerinizi kurumların üst yazılarıyla birlikete birbirinize yolluyorsunuz üst yazı ve dilekcelerinizi birleştirip her kurum ayrı olarak bakanlığa yollanıyor. kasım ayı içinde bir gün son gün oluyor genelde. aralık içinde becayiş başvurunuz değelendiriliyor eğer sonuç olumlu ise 1 ocak itibari ile yeni görev yerinde başlıyorsunuz.

BBNET
Geri