Eşe Dosta Gidecek Mazda

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar dün akşam ev aldık, uzun zamandır da ev alma niyetimiz vardı istediğimiz gibi bir şey denk geldi çok şükür. Aracımızı satılığa çıkardık ciddi düşünen varsa bu hafta satacağız, haftaya yok kendileri:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1177/detay
Araçla ilgili sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım, havalı görünen bir araç ilk sahibi biziz zaten 2012 ama 2013 çıkışlı, en sevdiğim 2 özelliği 1- servis bakımları çok komik rakamlar tutuyor 2- şerit değiştirirken yan şeritte araç varsa aynadan ışıklı uyarı veriyor yinede direksiyonu kırarsan sesli uyarıyla bağırarak adeta dönmeeeee kaza yapacaksın kör olmayasıcaaaa diyor :D :D

Ah hocam ah, ev aldığımdan dolayı bende 2011 mazda3 sattım. geçenlerde fotoları temizlerken rastladım da fena oldum. gerçekten bu zamana kadar en sevdiğim arabamdı mazda3. inşallah anlayan biri alır aracı. Malum bizim insanımız mazda3'ten düşük donanımlı wv ve toyotalara, mazda'dan daha fazla para bayılmayı sever. Hayırlı satışlar...

Sağolun arkadaşlar.He yaw bizimde ayrılasımız yok araçtan aöçma eve de bağlandık:) Mazdalar afilli araçlar yaaa bizim ingilizce hocasındada var 70bin görünümlü 50 binlik araç diyordu o da. Nasip yaaa satamazsakda kredi çekeriz belki bakalım.

hep bu aracı almak istemişimdir bi kısmet olmadı. Araç nasıl hocam?konfor?yakıt?perfomans?

Aynenbadi Hocam diyorum ya ev alacak olmasak satmaz idik.Fiyatıda ağustostan beri sahibindende 52bin de idi ozaman henüz ev işi netleşmemişti şimdi kaporayıda verdik gayrı gidici 48500e düştük almayı düşünürsen dahada ayrıntılı bilgi istersrn arayabilirsin

Amannn xtasy Hocam İçanadolu ağzıyla komik bişey yazmış Hocam burda ben takılmadım bile mevzuyu amacından saptırıp başka yerden başka yerlere çekme alıyonmu sen aracı onu de

Enterprise' Alıntı:
Amannn xtasy Hocam İçanadolu ağzıyla komik bişey yazmış Hocam burda ben takılmadım bile mevzuyu amacından saptırıp başka yerden başka yerlere çekme alıyonmu sen aracı onu de
aynen hocam "kaza yapacaksın kör olmayasıcaaaa diyor" yazınca espri babında yazdım

@Enterprise , hocam hayırlı olsun =) konut kredisinin faiz oranını merak ettim? ayrıntıları yazar mısınız...

Bazı araçlara göre biraz daha yakın blackpeace Hocam. RüzgaraKarşı Hocam teşekkürler şuan aldığım en düşük teklif 1.13 oldu

Enterprise' Alıntı:
Bazı araçlara göre biraz daha yakın blackpeace Hocam. RüzgaraKarşı Hocam teşekkürler şuan aldığım en düşük teklif 1.13 oldu
hocam 10 yıllık için mi ? ne kadar çektiniz? yıla ve miktara göre biraz değişkenlik gösterebiliyor da... bankayı da merak ettim

Hocam şuan sadece oranın 1.13 olduğunu biliyorum diğer ayrıntıları eşimden öğrenimce yazarım

Kibar arabaymış, Allah kazasız belasız hayırlı satışlar etsin....

BBNET
Geri