Eş durumu ve il dışı

Kodla Büyü

ozcgmn

Site Gezgini
Ağustos ayında eş durumu isteyeceğim, 2017 de yapılacak olan il dışı başvurularına başvuru yapabilir miyim ? Bu konuda bilgisi olan var mi ?

Dogu gorevi yapmamis veya bitmemisse 2017de dogu gorevi olan biryere isteyebilirsin. Dogu gorevi okayin yoksa yrni atandigin ilde 3 yil ildisi isteyemezsin hocam

Tesekkurler hocam. Ben dogu gorevimi yapmadim ama eşim dogu gorevinden muaf o beni etkiler mi ? Ben dogu gorevini yapmak icin yine tercih yapabilir miyim ?

Benim de bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim mazeretin uygun görülmesi halinde eş de başvuru yapabilecektir yazıyor 3. Maddede bunun iciň tercih aşamasında mı eşler tercih yapıyor yoksa ilk başvuruda yapılacak birşey varmı (diğer nedenlere bağlı olarak mazeret )

Eş durumunuz il içindeyse ve bulunduğunuz ilde 3 yılınız dolmuşsa il dışı isteyebilirsiniz. Ayrıca il dışı tercihlerinde Doğu görevini yapmadıysanız size sadece Doğu görevi sayılan yerler açılır .

2016 Ağustos eş durumu

Özür gurubu atamalarda;Eşlerden her ikisi de öğretmen ise ilk aşamada okuldan bir evrak isteniyor mu yoksa sistem üzerinden çalıştığı kurum gözüktüğünden herhangi bir belge isten miyor mu

BBNET
Geri