KurtalanExpress
Site Gezgini
Merhaba sayın hocalarım
Sizlere bir soru sormak istiyorum işin içinden kendimiz çıkamadık.
Öncelikle durumu anlatmak istiyorum
Ben 3 yıldır Kurtalan'da öğretmenim
Eşim bu yıl Eylül atamasıyla Baykan'ın bir köyüne atandı
Eşim şu an doğum arefesinde ve yaz sonunda maaşsız doğum iznine ayrılmak istiyor.
Fakat biz onu eş durumuyla Kurtalan merkeze almak istiyoruz. Yaz bitişinde en azından birkaç ay daha annemiz gelir çocuğa bakar da adaylık kaldırma sınavına girebilir diye düşünüyoruz. Ev okul arası mesafe de bu durumda az olur, ders bitiminde gelip bebeğimizle ilgilenir diye.
Buraya kadar bir sıkıntı soru yok , iş bundan sonra şu şekilde.
2016-2017 eğitim öğretim yılını maaşsız doğum izninde geçirir ve yıl sonuna doğru yeniden göreve başlarsa ben de il dışı tayin istersem, yine eş durumu isteyip yanıma gelme durumu mümkün müdür?
Yani bu yılın sonunda Baykan'dan Kurtalan'a benim yanıma eş durumu
Bir daha ki yılın sonunda Kurtalan'dan Batı'ya benim yanıma eş durumu
Özetle iki yıl ardarda eş durumu. Fakat ikincisinde 7 ayı maaşsız doğum izninde olacak.
Mümkün müdür diye merak etmekteyiz.
Şimdiden cevaplarınız için ve okurken göstermiş olduğunuz sabrınız için teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.
Sizlere bir soru sormak istiyorum işin içinden kendimiz çıkamadık.
Öncelikle durumu anlatmak istiyorum
Ben 3 yıldır Kurtalan'da öğretmenim
Eşim bu yıl Eylül atamasıyla Baykan'ın bir köyüne atandı
Eşim şu an doğum arefesinde ve yaz sonunda maaşsız doğum iznine ayrılmak istiyor.
Fakat biz onu eş durumuyla Kurtalan merkeze almak istiyoruz. Yaz bitişinde en azından birkaç ay daha annemiz gelir çocuğa bakar da adaylık kaldırma sınavına girebilir diye düşünüyoruz. Ev okul arası mesafe de bu durumda az olur, ders bitiminde gelip bebeğimizle ilgilenir diye.
Buraya kadar bir sıkıntı soru yok , iş bundan sonra şu şekilde.

2016-2017 eğitim öğretim yılını maaşsız doğum izninde geçirir ve yıl sonuna doğru yeniden göreve başlarsa ben de il dışı tayin istersem, yine eş durumu isteyip yanıma gelme durumu mümkün müdür?
Yani bu yılın sonunda Baykan'dan Kurtalan'a benim yanıma eş durumu
Bir daha ki yılın sonunda Kurtalan'dan Batı'ya benim yanıma eş durumu
Özetle iki yıl ardarda eş durumu. Fakat ikincisinde 7 ayı maaşsız doğum izninde olacak.
Mümkün müdür diye merak etmekteyiz.
Şimdiden cevaplarınız için ve okurken göstermiş olduğunuz sabrınız için teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.