Eş durumu başvuru 1.aşama il ilçe seçimi

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tayinim bir ilin ilçesine çıktı. Amacımız eşime merkezi yazıp 6 ay sonrada benim merkeze geçmem.
Ancak eşime eş durumundan başvururken tercih etmek istediğiniz ilçe de otomatik olarak ilçenin adı geliyor.Bu aşamada sadece il seçilmiyor muydu?

1. Aşamada il ve eşinizin çalıştığı ilçe otomatik gelir zaten, eğer büyükşehir seçecekseniz 2. Aşamada il genelinde ki bütün okullar açılır.

Denizli büyükşehir statüsünde ancak benim olduğum ilçesi merkez ilçe değil. İlçe seçince umarım öncelikli olmaz çünkü branşı gereği zaten az seçenek olacak.Umarım merkezdeki okulları tercih edebiliriz.

Önceki senelerde durum böyle miydi? Arkadaşın dediği gibi il-ilçe soruyor.Sanki tercihlerde sadece o ilçe açılacak gibisinden.

Ekli dosyalar

• 12345.PNG
    12345.PNG
    7.4 KB · Görüntüleme: 879
Arkadaşlar öncelikle herkesr hayırlı tayinler. Tayinim sincana çıktı. Eşim elmadağ'dan eş durumu tayin isteyecek. Eşinizin ikamet adresi elmadağ'dır diye kırmızıyla yazmışlar. İkametimizi de mi sincana almamız gerekiyor. Mantıken eşimin tayini çıkmadığı için ev değiştirmedik. Sizce ne yapalım.

Kılavuza ve geçen seneki uygulamaya göre il dışı özür atamalarında İLDEKİ okullardan 40 tercih yapılır. İl içi özür grubunda ise Büyükşehirlerde sadece özrün bulunduğu ilçe ve ikametin bulunduğu ilçeye tayin istenebilir. 1. Aşamadaki ilçe tercihi il emri ilçe emri gibi durumlarda kullanılmak üzere istenmiş olabilir. Onaylar başladı bu arada, kurum onayladı bizde, ilçe ve il mem'i bekliyoruz.

manyakkedi' Alıntı:
Kılavuza ve geçen seneki uygulamaya göre il dışı özür atamalarında İLDEKİ okullardan 40 tercih yapılır. İl içi özür grubunda ise Büyükşehirlerde sadece özrün bulunduğu ilçe ve ikametin bulunduğu ilçeye tayin istenebilir. 1. Aşamadaki ilçe tercihi il emri ilçe emri gibi durumlarda kullanılmak üzere istenmiş olabilir. Onaylar başladı bu arada, kurum onayladı bizde, ilçe ve il mem'i bekliyoruz.
Hangi il ve ilçe sizin hocam ?

Kayra_Bilal' Alıntı:
manyakkedi' Alıntı:
Hangi il ve ilçe sizin hocam ?
Osmaniye-Kadirli

Kayra_Bilal' Alıntı:
Ankarada hala onay verilmedi kurumlarda.
Kılavuzdan:
Başvurular; eğitim kurumu müdürlüklerince başvurunun yapıldığı gün veya takip eden gün içinde; il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerince ise en geç eğitim kurumu müdürlüğünün onayını takip eden gün içinde onaylanacaktır. Son gün yapılan başvurular aynı gün içinde onaylanacaktır.

Sehirle alakasi yokki, sen idarecilere haber ver onaylasinlar hocam hemen, p.tesi il ve ilce onaylar rahatlarsin...yapacaklari 10 saniyelik is

amip33' Alıntı:
Sehirle alakasi yokki, sen idarecilere haber ver onaylasinlar hocam hemen, p.tesi il ve ilce onaylar rahatlarsin...yapacaklari 10 saniyelik is
Haberleri var ama onay ekranı açılmamış.Pazartesi meb hattından onaylanacakmış

arkadaşlar 2 eş öğretmen olunca görev yeri belgesine gerek var mı yoksa idare sadece onaylayacak mı

bellagio' Alıntı:
arkadaşlar 2 eş öğretmen olunca görev yeri belgesine gerek var mı yoksa idare sadece onaylayacak mı
Hocam atandığınız kurum mebbise otomatik geliyor, siz il ilçe seçemiyorsunuz zaten. Bu yüzden belge de istemiyorlar.

BBNET
Geri