Eğitime Hazırlık Ödeneği Ne Zaman ve Kimlere Ödenecek?

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Öğretmenler, yeni eğitim öğretim yılının başında verilecek 700 TL eğitime hazırlık ödeneğini 20 Eylül'den itibaren alacak.

Yeni eğitim öğretim yılının başında öğretmenlere ödenecek 700 TL eğitime hazırlık ödeneği, 20 Eylül 2012 tarihinden itibaren ödenecek. İlgili mevzuata göre, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup, fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleriyle yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil) her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başladığı ay içinde Milli Eğitim Bakanı tarafından saptanacak tarihte Bakanlar Kurulunca belirlenecek miktarda öğretim yılına hazırlık ödeneği ödeniyor.

Geçen yıl 600 TL olan hazırlık ödeneğinin yeni eğitim öğretim yılında 700 TL olarak uygulanacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Bu kapsamda, 700 TL öğretim yılına hazırlık ödeneği, eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup, fiilen öğretmenlik yapanlara 20 Eylül 2012 tarihinden itibaren ödenecek.

http://www.turkiyeegitim.com/egitime-ha ... 40350h.htm

Çok büyük bir rakammış gibi kaç gün öncesinden haberler basında yayılarak öğretmen düşmanlarına fırsat veriliyor.
http://www.memurlar.net/haber/282102/
Küçükken okulda başından kötü olaylar geçenler yine öğretmenlere ağzına geleni söylemiş

Her yıl olduğu gibi adı eğitime hazırlık ödeneği ama ne zaman ödeneceği meçhul. En azında 15 Eylülde maaşla birlikte okul açılmadan verseler de makbule geçse. 20 Eylülden itibaren ödenecekmiş :puhaha: . Mutemetlikte çizelgeyi hazırlayanların, mal müdürlüğündekilerin gecikmesine bankanın işgüzarlığı da eklenince bizim hesabımıza yatması Ekim ayını bulur.

konu açılmışken bende sorayım. Bu ödeneği asker öğretmenler de alabiliyorlar mı? Elinde resmi yazı olanlar atabilir mi acaba? Bizim mutemet alamazsın deyince birde sizlere sorayım dedim.

yeni atananlarınkini de vereceklerine göre ayın 15'ine yetişmezdi hocam ödenek.
fahrican' Alıntı:
Çok büyük bir rakammış gibi kaç gün öncesinden haberler basında yayılarak öğretmen düşmanlarına fırsat veriliyor.
http://www.memurlar.net/haber/282102/
Küçükken okulda başından kötü olaylar geçenler yine öğretmenlere ağzına geleni söylemiş

Her yıl olduğu gibi adı eğitime hazırlık ödeneği ama ne zaman ödeneceği meçhul. En azında 15 Eylülde maaşla birlikte okul açılmadan verseler de makbule geçse. 20 Eylülden itibaren ödenecekmiş :puhaha: . Mutemetlikte çizelgeyi hazırlayanların, mal müdürlüğündekilerin gecikmesine bankanın işgüzarlığı da eklenince bizim hesabımıza yatması Ekim ayını bulur.

asker öğretmen aylıksız izinde olduğundan vermiyorlar hocam, daha önce yanlışlıkla alanlara da iade ettirdiler diye hatırlıyorum, forumda konusu olması lazım.
brodil' Alıntı:
konu açılmışken bende sorayım. Bu ödeneği asker öğretmenler de alabiliyorlar mı? Elinde resmi yazı olanlar atabilir mi acaba? Bizim mutemet alamazsın deyince birde sizlere sorayım dedim.

brodil' Alıntı:

asker öğretmnler alamaz ancak şubata kadar görevine dönerse %75 ni şubatta gelirse %50 sini alır.

bu sene kaç olacak şimdi. 2014 te 850 2015 te 950 yazmışlar toplu sözleşme ile ilgili

bu sene 740 olacak yazanı da var. memurlar net te gerci o siteden bişey öğrenmek mümkün değil kibarca küfürleşiyor millet anca
nedir net rakam? bt ciye ayrı bi tarife var mı? :)

bize hiç vermiyecekler hocam bu gidişle pozitif ayrımcılık yaptılar ya ilk atama kontenjanlarında :D çoğu arkadaşın labı bile yok ama dersleri var iki okula gidiyoruz hemen hemen bütün bt ciler...

BBNET
Geri