Eğitimde Teknoloji Kursundan Red Yiyenler Kulübü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Fatih projesinin oldukça aktif olarak kullanılmaya çalıştığı bir lisede BTR olup kursa gidememek ...Süreki Başvuru sayısı/Başvuru koşulları nedeniyle iptal eden ilgili birim ben sana ne diyim :x :D

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 961
ben de temmuz için başvuru yaptım Yalova'ya. bakalım bize neyi uygun görecekler...

sanırım illere belli norm veriyorlar.Bu kurs bana çıkmış bulunduğum ile 2 kontenjan vermişler

Geçen yıl ben de "öncelik fatih eğitmenleri gerekçesiyle" red yemiştim.Bu yıl da mayıs ve ağustos sonundakilere başvurdum bekliyorum,bakalım nolcek.

altf4_01' Alıntı:
sanırım illere belli norm veriyorlar.Bu kurs bana çıkmış bulunduğum ile 2 kontenjan vermişler
Hocam haklı bana da çıktı bizim ilden başvuru yapan sayısı 3 tü. Total başvuru 368 di en son baktığımda.

2015000025 Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu ve basvurdum en son il onayladı katıldıgım ilden basvuran tek benim. bakalım onaylanacakmı

Ben de çok red yedim şu an digital oyun geliştiricileri derneğine üye oldum adamların nerede konferansı nerede semineri fuarı var gidiyorum internetten telekonferanslarına katılıyorum.Şu ana kadar bir sürü değerli insanla tanıştım hatta buna crytekte çalışan ünlü adamlar dahil.Artık boş işlere bakmıyorum okula gelen sendikacılara ben dogog üyesiyim diyorum

Buzkırıcı' Alıntı:
Ben de çok red yedim şu an digital oyun geliştiricileri derneğine üye oldum adamların nerede konferansı nerede semineri fuarı var gidiyorum internetten telekonferanslarına katılıyorum.Şu ana kadar bir sürü değerli insanla tanıştım hatta buna crytekte çalışan ünlü adamlar dahil.Artık boş işlere bakmıyorum okula gelen sendikacılara ben dogog üyesiyim diyorum

:alkis: :+1:

gulsait' Alıntı:
Fatih projesinin oldukça aktif olarak kullanılmaya çalıştığı bir lisede BTR olup kursa gidememek ...Süreki Başvuru sayısı/Başvuru koşulları nedeniyle iptal eden ilgili birim ben sana ne diyim :x :D

yalnız değilmişim.
sevinsem mi ? üzülsem mi ? bilemedim. :shock:

BBNET
Geri