Eğitimciler İçin Akıllı Medya İndirici: Universal Media Grabber Pro (EBA Uyumlu)

Kodla Büyü
Ders materyali hazırlarken veya EBA gibi platformlardan içerik arşivlerken karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri, indirilen dosyaların "videoplayback.mp4" gibi anlamsız isimlerle kaydedilmesidir. Bu durum, onlarca dosya arasında aradığımızı bulmayı imkansız hale getiriyor.

Bu ihtiyaca yönelik olarak geliştirdiğim Universal Media Grabber Pro (v29.2.0) eklentisi artık Chrome Web Mağazası'nda yayına girdi. Bir bilişimci gözüyle, karmaşadan uzak ve tamamen işlev odaklı bir araç hazırlamaya çalıştım.

Neden Bu Eklentiyi Kullanmalısınız?

• Akıllı İsimlendirme Motoru: Dosyaları rastgele isimlerle değil; sayfa başlığı, içerik adı veya sizin belirleyeceğiniz özel şablonlara göre otomatik isimlendirir.
  • EBA ve Eğitim Platformları Optimizasyonu: Özellikle eba.gov.tr üzerindeki medya akışlarını saniyeler içinde yakalar ve düzenli bir şekilde listeler.
  • Toplu ZIP İndirme: Onlarca medya dosyasını tek tek indirmek yerine, seçtiğiniz her şeyi tek tıkla "ZIP" arşivi olarak indirebilirsiniz.
  • Gelişmiş Filtreleme: Medyaları türüne (Ses/Video), boyutuna veya tarihine göre anlık olarak filtreleyip sıralayabilirsiniz.
  • Gizlilik ve Güvenlik: Eklenti kesinlikle kullanıcı verisi toplamaz ve takip yapmaz. Mağaza üzerinde "Veri toplamaz" beyanı onaylanmıştır.
  • Modern Arayüz: Sade, akıcı ve karanlık mod (Dark Mode) destekli profesyonel bir arayüze sahiptir.
Kurulum ve Kullanım:Eklentiyi Chrome mağazasından tek tıkla kurabilir, herhangi bir karmaşık ayar yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Toplu indirme özelliğinin kesintisiz çalışması için Chrome ayarlarından "İndirmeden önce her dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğini kapatmanızı öneririm.

Chrome Mağaza Linki:Universal Media Grabber Pro - Chrome Web Store

Detaylı Bilgi ve Tanıtım Sayfası:https://www.muallimun.com/MediaGrabberPro/

Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Eklentiyi deneyip mağaza üzerinden puan vererek veya yorum yaparak destek olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Screenshot_5.webp

Son düzenleme:
Geri