Eğitim Gücü, Yeğitek Okul Sorumlusu Hakkında Bakanlığa Girişimde Bulundu.

Kodla Büyü

Karani

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar. Malumunuz Yeğitek Okul sorumlusu görevlendirme yönetmeliği birçok sorunu içinde barındırıyor. Özellikle de, egzersiz belleticilik, kulüp, dyk kurs ek derslerinin alınamaması sorunu sendikamıza iletildi. Gerekli girişimlerde bulunduk. İnşallah hayırlı sonuçlar alınır.

Diğer sendikalarda ki arkadaşlarımızda kendi zemininde girişimlerde bulunursa önümüzdeki dönemde sorunların çözüme kavuşturma olanağı artacağını düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20260713_162947.webp
    IMG_20260713_162947.webp
    81 KB · Görüntüleme: 65
Bizim branş için elinden geleni yapan herkesi sendika gözetmeksizin tebrik ediyorum ve teşekkürler.
Asıl sorun maddi konular değil, her sene yaşanan norm sorunu. Bugün olmasa da yarın herkesin yüzleşeceği bir sorun. Ekonomik konular ikinci sırada olmalı.
Maalesef 22 senedir aynı derede yüzüp aynı derede şikayet ediyoruz. Formatör, btr, yos...
Değişen tek şey ismi, belki biraz içeriği.
Görsel, müzik ve bilişim branşları maalesef çok çalışıp her okula 1 normu hak etmeyen branşlar olması çok üzücü.
Tekrar elinize sağlık hocam.

Bizim meslek sıkıntılı.Babam 30 sene once emekli oldu.Şu an lisans mezunu emekli ogretmen maasindan herhalde bir 5 bin eksik aliyor.Nerede kaldi ogretmen, diploma, okumuşluk? Adam spor salonu aciyor, ayda 5 bine 200 kisiyi abone yapiyor ister gel ister gelme ayda 1 milyon.

Alan değişikliği ile Tarih öğretmenliğine geçeyim dedim bu sene onda da cumhuriyet tarihinde ilk defa sıfır kontenjan verdiler.
Bahtsızlığı burdan anlayın.. Bilgisayar dersi ortada kalmış bir cenaze gibi...Sahip çıkan yok...

ilksms
Geri