eğitim birsenden istifa ettim

Kodla Büyü

unforgiven55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün canım sıkıldı (hiç bir zaman yüzümüz gülmedi)ve 2005 den beri üyesi oldugum sendikamdan istifa ettm... sırf bizim haklarımızı korumadıkları için bunca zamandır hiç bir gelişme olmadı. bakanın yanında oturdular sadece sessizce ne oldu sonuç sıfır...

:alkis: :alkis: eğitimbirsen ve diğer sendikalardaki arkadaşlardan da böyle onurlu bir davranış bekliyoruz...

eğitim bir sen döneminde maaşlarımız hizmetli maaşıyla aynı oldu :puhaha: :puhaha:

Yakında yetkili sendika üye sayılarına göre belirlenecek umarım mevcut yetkili olup yetkisini kullanmaktan, üyelerinin hakkını savunmaktan aciz olan sendikaya üye olan arkadaşlar artık uyanıp istifalarını verirler ve başka sendikalara geçerler, bizde bu yetkisini kimden yana kullandığı belli olmayan bu sendikadan kurtuluruz...

bende 1 ay önce kadar istifa ettim, çok mutluyum, tavsiye ederim:)

toptan sıfır üye kalıncaya kadar istifa edin o zaman seyredin düğünü böyle tek tek olmaz.Ek ödeme yok zam yok istediğimiz yok çalışma şartlarında iyileştirme yok.Neye yararsanız kardeşim siz

Geçen yıl TESe geçmeyi düşünüyordum ilçe başkanıyla görüştüm, adam işi vatan millet edebiyatına diğer sendikaların özellikle Eğitim Sen için vatan hainliğine felan döndürdü konuşmayı bende kuru edebiyat yapınca üye olmayı düşünürken vazgeçtim yani hala Harranlıyım :)

Şu şartlarda hala sendikayı savunanlara ise iyiden iyiye kıl oluyorum. 4 sendika var üye sayısı fazla olan ama 4ü aynı fikir etrafında bile toplanmaktan aciz, hükümet karşısında masaya yumruğunu vurmaktan bile korkuyorlar o kadar üye sayılarına rağmen.

Bu işlerin sendikasız olmayacağınıda biliyorum ancak şartlar istifa etmeyi ve hakkımızı gerçekten arayan sendika varsa onun etrafında toplanmayı gerektiriyor ama işte sorunda orada öyle bir sendika yok. Birilerinin cebini doldurmak için bulunan topluluklar sadece.

tenten' Alıntı:
mistikowski' Alıntı:
OKulcak 5 kişi istifa edip TES'e geçiş yaptık..
döneklik moda galiba
bizim okuldan 5 kişi de TES den iftifa edip eğitim sene geçti.
bu namus meselesidir nede kutsaldır sendikaların varoluş amacını bilmediğin belli oluyor..üye olduğun sendika senin haklarını korumuyor geliştirmiyorsa orada konu mankeni olarak bulunmanın bir anlamı yoktur.. hala hatır gönül ilişkisi ve sendika üyeliğinden alacağı 3 kuruşu düşünüp üyeliğini devam ettiren senin gibi düşünenler yüzünden bu durumdayız...senin gibi düşşünenler hala orada onurlu dursunlar...

eğer sendika öğretmeni değilde hizmetliyi düşünürse orada durmak aptallıktır....

bende eğitim bir senden 3 ay önce istifa ettim. Gayet iyi bir iş yapmışım. artık bir daha da kolay kolay sendika üyesi olmam.

unforgiven55' Alıntı:
bugün canım sıkıldı (hiç bir zaman yüzümüz gülmedi)ve 2005 den beri üyesi oldugum sendikamdan istifa ettm... sırf bizim haklarımızı korumadıkları için bunca zamandır hiç bir gelişme olmadı. bakanın yanında oturdular sadece sessizce ne oldu sonuç sıfır...
günaydın. neyse "zararın neresinden dönülürse kârdır" demiş atalarımız. hükümetin her dediğine he diyen sendika üyelerine örnek olsun

sendikacılık her şeye tamam demek değildir...yanlışada tamam doğruyada tamam..o işe sendikacılık denmez ..o işe yandaşlık denir... :puhaha:

unforgiven55' Alıntı:

:++: :++: :++: :++:

TES deyim ama idolojisinde deil ..
maksat padişahım çok yaşa dememek....

tenten' Alıntı:
mistikowski' Alıntı:
OKulcak 5 kişi istifa edip TES'e geçiş yaptık..
döneklik moda galiba
bizim okuldan 5 kişi de TES den iftifa edip eğitim sene geçti.

döneklik kelimesi ağır, ayıp kardeşim..
bu bir haktır insanlar istediği gibi hakkını kullanır..

unforgiven55' Alıntı:
aynı gün istifa etmişiz hocam.ne tesadüf... :++:

bütün sendikalar birbiriyle aynı.zaten çalışma sistemleri ve mantıkları da örtüşüyor.herkes kendisine kar elde etmenin peşinde.bu anlamda şu iyi bu kötü demeyi doğru bulmuyorum.zira her sendika sadece kendi felsefesi gereği kalıplaşmış şeyleri savunuyor.en basit konuda bile ortak noktada buluşulmuyor.burdan amacın ne olduğu zaten net bir biçimde anlaşılır.sendikaların en azından bir tanesinin derdi biz olsak bir noktada uzlaşmak için çaba harcanırdı.böyle bir durum olmadığına göre, al birini vur ötekine diyorum ve göreve başladığımdan beri hiçbir sendikaya üye olmadığım içinde çok mutluyum...

ilknurboteci' Alıntı:
unforgiven55' Alıntı:
aynı gün istifa etmişiz hocam.ne tesadüf... :++:

arkadaşlar ben istifa edince ilçe başkanı aradı senin aklını başka sendikalrmı karıştır filan diye yok dedim ben artık bizi müdürün müdür yrd. nın hatta yeri geldiğinde lab. temizliği konusunda hademnin elinde oyuncak gibi kullandırıldığımız için istifa ettim düşüncem bu ...çünkü herşey belirsiz artık sıkıldım yaaa gel su yazıyı çıkar valla arkadaşlar diyorki müdür senin çağırıp duruyor diye takılıyorlar yeter dedim yaaa hiç bir dönemde bizim le ilgili çalışma yapmadılar sadece konuşuyoz yapacağız taslak hazır filan.....sonra bana dediki nayıs ayında yine sayı belirleme filan var işte size gelip istifa edin filanmı dediler dedi yok dedim yaa kendim istedim sonrada düşününce iyi oldu dedim en azından yanlış bir şeyler yaptıklarını ve artık bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünsünler...

ne güzel istifa etmişsiniz aynı gün:)

BBNET
Geri