Eğitim Bir Sen'den İstifa Etmek İstiyorum

Kodla Büyü
15 mayıstan önce istifa etmeyip seçimden sonra istifa eden zamanlama açısından manidardır. sendiklardan istifa etmenin şu an hiç bir önemi yoktur. malı götüren götürdü. geçmiş olsun.

internet ortamında hiç bir şeye inanmayın arkadaşlar

aranızdan biri çıkıp bunu rahatlıkla yazabilir

olay değil ama benzer şeyler yaşanabilir

fakat bunu burada paylaşmak mantıklı geliyormu

yazınca helal olsun tepkilerinin geleceğini düşünen beyinler var mıdır

o yüzden bunlar algı yaratma dan ibaret

benim için kıstas önümüzdeki zam görüşmeleridir

kimden neden korkuyor insanlar anlamıyorum

koltuk sevdan yoksa,işini düzgün yapıyorsan, vicdanın rahatsa ve istediğin gibi yaşayabiliyorsan gerisi benim işim değil

oy veririm, bana hak kazansın diye sendikaya üye olurum o kadar. seçtiğim beni temsil etmezse, sendikam hak kazanmazsa da istifa ederim. hayat basit ve zorlaştırmaya gerek yok.

herkesin ideolojik olarak ana damar olan sağ veya sol düşüncesi vardır. bu düşünce her iki grup içinde hareket eder. sağ akp,anap,dyp,fp olur sol dsp,chp olur. hdp ise farklı ve etnik bir siyaset üzerine kurulmuştur fakat sola yakındır ve ömrü yoktur. buna göre herkes ana damarlardan çıkmamak üzere seçimi değişebilir.

hiç kimseye seçimi yüzünden bir şey denemez. eleştiri yapılamaz.

böyle aptal yazıları buraya yazarak ne yapmak istiyorsunuz???

memlekete ne olduysa koltuk sevdalıları yüzünden oldu.
eğer temiz bir eğitim-öğretim istiyorsak, eğitimde sendikaya hayır. malum her sendika bir siyasi partiyle bağlantılı.

hocam ben yazdım

eğitim bir sen in nasıl yetkili sendika olduğunu ve iktidarın değiştiği anca nasıl kaçacaklarını görmemiz gerekiyor diye düşünüyorum

Öğretmenlerin problemleriyle ilgilenmek yerine, öğretmenin işini halletmeye çalıştığı müddetçe kaybetmeye mahkum.
Bu kişi gerçek olabilir veya olmayabilir ama sonunda olacak olan budur...

böyle omurgasızlar gitsin zaten..Diktatörlükmüş şimd diktatörlüğün babasını görürsünüz

BBNET
Geri