Eğitim Bir Sen 'Ek Ödeme'ye Rağmen Büyüdü

Kodla Büyü

savas3457

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2009 yılında 142.425 üyeyle Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yetkili olan Eğitim-Bir-Sen, 2011 yılında 195.695 üyeyle eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolunda genel yetkiyi almış; bu yıl ise, en yakın sendikaya 30.241 fark atarak zirvedeki konumunu güçlendirmiştir.

http://www.memurlar.biz/haber/egitim-bi ... 14974.html
bu bir şaka olmalı :P :P :P

hocam sayımı toplu sözleşme görüşme sonuçlarından önceki sayıya göre yapıldıda ondan dolayı. sağolsun ebsli arkadaşlar çok güvendiler, toplu görüşme rezaletinden sonra istifalarını verdiler...

Asıl film seneye yazın seyredilecek. 2013 yazında memurların 2014 ve 2015 yılı maaşları için yine hakem heyeti toplanacak. Memurları kendilerine milletvekilliği karşılığında satacaklar ve yine sıfır zam alacaklar ama büyüyerek çıkacaklar.
Memurların sendikalarca satılması Versiyon 2.0 2013 yazında piyasalarda .

bunlar resmi rakamlar değil ama ona yakın rakamlardır. şuan 230 bin civarında üyesi olan eğitim bir senin 15 mayıstan sonra 15 bin yeni üye yaptığını biliyormuydunuz. birileri istifa ediyorum diye hava atarken aslında gizliden gizliye birileride üye oluyormuş. bu gün öğretmen aşağlanıyorsa onurunun yok olduğunu düşünüyorsa önce sendikasını sorgulasın.
ek ödeme bizim namusumuz diyeceksiniz ama ek ödemeyi almaycaksınız. peki bunun için ne yaptınız? göstermelik hükümete karşı tavır koyduklarına bakmayın hemen hemen her açılışta hükümetin baknları ile aynı karede buluyorlar ve daha ilginç bir yıl oldu ebs eylem yaptı hükümete karşı ama 1 mayısta ve hükümetin baknları ile birlikte. bu bile aslında nelerin olduğunu ortaya koyuyor. ebs bir sendika değil göstermelik bir sivil toplum örtüdür. eylemlerinde bile hükümete laf atmayın diye baskı yapan bir sendika

bu yetkili sendika başınızda olduğu sürece şikayet etmeyin zevk almaya bakın

Durmak yoooooggggghhhh yola devaaammm... Sen Türkiyesin büyüg düşün... Herşeeeeeeeeyyyy Türkiye için... Bu sloganlarla anırmaya devammmm...

ebs yapti yapacagini sagolsunlar %3,5 devlet verirken %4 e hukumeti zorladilar,ne mutlu ebs lilere,cok iyi sendikacilik ornegi verdiler,kendilerini tebrik ediyoruz,allah yollarini acik eyleye,,,,,
durust ilkeli sendikacilik ancak boyle olur,baskanlari hala o koltugu bekliyor ya daha ne diyelim,
allah islah etsin...

BBNET
Geri