keyloger' Alıntı:Sınavı var.Bence zor bir sınav ezbere dayalı.(tabi soruları gördüğüm kadarıyla)Okullarda değil il veya ilçe meb lerde çalışıyorlar.Okul formatör öğretmenlerini kordine ediyorlar.
halukk' Alıntı:Arkadaşlar asker öğretmen olarak görev yaparken il ya da ilçeye eğitici formatör olarak görevlendirme yapılır mı ? ya da başka bir okula formatör olarak görevlendirme olabilir mi?
Kısacası asker öğretmen illaki atandığı kurumda mı çalışmak zorunda ?
Eğitici formatörlük sınavı kazanıp ağustosta asker öğretmen olarak gidersek işimize yarar mı onu öğrenmek istedim.
Bu durumda çalışan var mı acaba merak ettim ..
Teşekkürler
volkanselvi' Alıntı:halukk' Alıntı:Arkadaşlar asker öğretmen olarak görev yaparken il ya da ilçeye eğitici formatör olarak görevlendirme yapılır mı ? ya da başka bir okula formatör olarak görevlendirme olabilir mi?
Kısacası asker öğretmen illaki atandığı kurumda mı çalışmak zorunda ?
Eğitici formatörlük sınavı kazanıp ağustosta asker öğretmen olarak gidersek işimize yarar mı onu öğrenmek istedim.
Bu durumda çalışan var mı acaba merak ettim ..
Teşekkürler
aynı soruya +1 ????
Bursa_Formatör' Alıntı:keyloger' Alıntı:Sınavı var.Bence zor bir sınav ezbere dayalı.(tabi soruları gördüğüm kadarıyla)Okullarda değil il veya ilçe meb lerde çalışıyorlar.Okul formatör öğretmenlerini kordine ediyorlar.
Ah be hocam keşke sınavla olsa.Ben o sınavda en yukarılardaydım ilimizde.Hele bi arkadaşaım 3 ncü olmuştu.Ama olmuyor işte.Eğitici For. olmak tam torpil işi.İl yada ilçe istediğini görevlendiriyor.Görevlendirdiği kişinin barajı aşması yetiyor.Ki barajı aşmakta çok kolay.Onun için sırf tofpil. 2nci yılım formatörlükte ne gelen var ne giden
viper33' Alıntı:açıkcası bakanlığın atadığı kurumlar haricinde milli eğitimdeki torpilleri sayesinde başka yerlerde çalışanlar var esas haksızlk bu ama neyapalım torpil bir şekilde çalışıyor ülkemizde.