Hocam direkt Eğitici olsanız bile bu işler 6 şar aylık görevlendirmeler şeklinde oluyor yani her 6 ayda bir yenilemek gerekiyor, siz istemediğiniz sürece de devam ediyor....birarti1' Alıntı:Allah herkesin dayısına uzun ömürler versin de,
mesele o değil,
ben sadece sınavdan 50 puan ve üstü alanların direkt olarak 'Eğitici BT Formatör Öğretmeni' olup olamayacağını merak ediyorum.
+1.joomlaci' Alıntı:dayın var mı dayın hocam
en önemlisi o.
şöyle yükseklerde oturan bi dayı lazım...8. 10 katlarda felan mesela...
Türkiyede işler böyle...
Benim eğitici arkadaşlar da aynı ifadelerde bulunuyorlar....gzegen' Alıntı:vala egiticilik yapanlar genelde tekrar istemiyor. bu hafta egiticiler ve fatih egitmenlerinin basvurabilecegi gorevlendirme basvurulari alinacak benim ilk zamanlar niyetim vardi sonra ilce milli egitimlerde bulunacagimizi ogrendim acikcasi bir cok ilce oldugu gibi bizim ilcede de cok performansli calismalar yok dolayisi ile bütün is üstümüze yikilmis olur olasi gorevlendirmede bu nedenle hevesim kacti gorevlendirme mi derse girip 3 de evime gitmemi derseler ben dersime girmeyi tercih ediyorum zira yakin arkadaslarimdan yapipda olumlu konusan gormedim daha bu egiticilik icin