Durum aynı sayın hocam:değişen hiçbişey yok.Zaten excel böyle mi anlatılır ki.Konuya pat diye giriyoruz zaten temel de yok.Acaba html de durum nehbalta' Alıntı:bende 7. sınıflara excel anlatmaya çalışıyorum. ve çok zorlanıyorum. çocuk matematiği bilmiyorki benim dediğimi yapsın. yüzde almayı bilmiyor, kitaptaki içiçe eğer komutunu 2 haftadır anlatıyorum. formülü tahtaya yazıyorum. diyorum ki son kez bakın sileceğim. buna rağmen yapamıyorlar. neymiş silmeyecekmişim.
safi6003' Alıntı:Durum aynı sayın hocam:değişen hiçbişey yok.Zaten excel böyle mi anlatılır ki.Konuya pat diye giriyoruz zaten temel de yok.Acaba html de durum nehbalta' Alıntı:bende 7. sınıflara excel anlatmaya çalışıyorum. ve çok zorlanıyorum. çocuk matematiği bilmiyorki benim dediğimi yapsın. yüzde almayı bilmiyor, kitaptaki içiçe eğer komutunu 2 haftadır anlatıyorum. formülü tahtaya yazıyorum. diyorum ki son kez bakın sileceğim. buna rağmen yapamıyorlar. neymiş silmeyecekmişim.![]()
Ben giriyorum ama acayip bir durum var okadar eksik ki herşey anlatırken takla atıyorum ama yok olmuyor.Acaba çokmu abartıyorumhbalta' Alıntı:html ve kod kısmına hiç girmiyorum bile. girmemde.