A15225215 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 759 4 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar okulda öğrencilere izletmek istediğim bazı videolar var ve malum meb hattından dolayı izletemiyorum... nasıl bir yol izleyebilirim... özelden yazarsanız sevinirim...
Arkadaşlar okulda öğrencilere izletmek istediğim bazı videolar var ve malum meb hattından dolayı izletemiyorum... nasıl bir yol izleyebilirim... özelden yazarsanız sevinirim...
Kilit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 4 Aralık 2013 #3 Evde indirip okulda izlet.Yok illa okulda açacam diyorsan google chrome un zenmate eklentisini kur.
A15225215 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 759 5 Aralık 2013 #4 Kilit' Alıntı: Evde indirip okulda izlet.Yok illa okulda açacam diyorsan google chrome un zenmate eklentisini kur. Genişletmek için tıkla ... HOCAM EKLENTİYİ KURUYORUM AMA AKTİFLEŞTİREMİYORUM... VAR MI ÇÖZÜMÜ
Kilit' Alıntı: Evde indirip okulda izlet.Yok illa okulda açacam diyorsan google chrome un zenmate eklentisini kur. Genişletmek için tıkla ... HOCAM EKLENTİYİ KURUYORUM AMA AKTİFLEŞTİREMİYORUM... VAR MI ÇÖZÜMÜ
V volkantb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 485 5 Aralık 2013 #5 ultrasurf u1303 sanırım son sürümünü indirirseniz olur