DYS ve Otoban uyuşmazlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xthief
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xthief

Üye
Merhaba

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gönderdiğimiz yazılar Kaymakamlık makamında yazım düzeni bozulmuş halde ( İsim, Ünvan kayıyor, parağraflar ya hiç yapılmamış ya da 2-3 tab atılmış olarak) görünüyor. Bizde hiç sıkıntı yok evrak çıktısı da aynı şekilde düzgün. Lakin Kaymakam Bey tüm evraklarımızı reddediyor.

Otoban sistemi PDF dönüşümünde sorun olabilir diye düşündüm, yarları ile bayağı bir uğraştım yinede çözüm bulamadım. Yardım olabilecek var mıdır?

Saygılar.

Evrakları göndermeden önce Evrakı Onaya Sun dediğimiz ekranda evrakın PDF görüntüsünü görebileceğiniz buton mevcut. Bozuksa ona göre düzenlemenizi yapıp gönderebilirsiniz.

Onu sürekli kontrol ediyorum, emin olmak için şimdi bir tane daha oluşturup denedim, bizde sorun görünmüyor.

xthief' Alıntı:
Habib Hocam sorunsuz bir şablon gönderebilmeniz mümkün müdür?
Hocam,

Evrak oluşturma kısmından kendiniz oluşturmanız daha mantıklı. Benim göndereceğim şablonda birim kodu vs. uyuşmayacaktır.

İyi çalışmalar.

Uyap editörde araçlar sekmesinde boşlukları göster dediğimizde >> <<< gibi işaretleri(taba bastığımızda çıkıyor) kaldırıp ........ ........ (boşluğa bastığımızda çıkıyor.)ya çevirdiğinizde düzeliyor bu sıkıntı.

BBNET
Geri