DYS Okullara Gelecek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ots
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam,

2. Dönem için pilot illerde geçileceğini söylediler. Büyük ihtimal bu pilot illerden biri de biz oluruz diye tahmin ediyorum.

1 Kasım itibariyle Bolu merkez ve ilçelerinde bütün okullar DYS yi kullanmaya başladılar.

okioki' Alıntı:
Afyon varmı hocam listede
Hocam,

Tüm illerden gerekli bilgiler istendi ve tüm iller Bakanlığa bilgileri gönderdi.

Afyonda geçecek inşallah.

Bu arada bu haftasonu Afyonda Çalıştay var. Bu konu orada daha da netleşecek. İnşallah bizde katılacağız. Ondan sonra daha net bilgiler veririm.

şu haberi iyi birşeymiş gibi söylüyosunuz ya şaşırıyorum size ya...Zaten çoğu idareci bilgisiz artık sürekli hocam şuna bi bakın hocam şöyle oldu böyle oldu

krmtcy' Alıntı:
şu haberi iyi birşeymiş gibi söylüyosunuz ya şaşırıyorum size ya...Zaten çoğu idareci bilgisiz artık sürekli hocam şuna bi bakın hocam şöyle oldu böyle oldu
Bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz Hocam. Sizce bizim bu duruma katkımız ne olabilir? Yani o kötü bu kötü. Biz iyi olan ne yapabiliriz? Biraz aydınlatır mısınız?

krmtcy' Alıntı:

Hocam habere sevindim çünkü yazı yazarken yapılan kağıt toner masrafı, gotur imzalat derken geçen zaman kaybını düşününce varsın biz kuralım vatana millete hizmettir.

BBNET
Geri