Arkadaşlar hiç apple makinede dys ayarı yapan var mı?Elimde içinde windows 7 yüklü bir apple makine var.Çalışma mantığı nasıldır bilemiyorum ama Dys için java ayarı yaparken,"unable launch the application" hatası verdi.Paketi kurarken ise hedef yol bulunamadı diye hata verdi.Apple makinelerde windows çalışma olayı nasıl oluyor?Önerisi olan var mı?Mouse u ekranın en üstüne götürünce,başka bir harici çerçeve çıkıyordu.Acaba windows sanal makine gibi başka bir şeyin üstünde mi çalışıyor bu mac lerde?
Biraz araştırdım da apple makinelerde sanal makineyi kullanarak her iki işletim sistemini de bir arada kullanabiliyormuş.Yani mac os içinde sanal makine kullanarak windows çalıştırılabiliyormuş.Bu şekilide çalışan bir windows da dys problem oluyor sanırım.Nasıl yapacaz bilemiyorum.Bu bilgisayar kaymakam bey'e ait.
Biraz araştırdım da apple makinelerde sanal makineyi kullanarak her iki işletim sistemini de bir arada kullanabiliyormuş.Yani mac os içinde sanal makine kullanarak windows çalıştırılabiliyormuş.Bu şekilide çalışan bir windows da dys problem oluyor sanırım.Nasıl yapacaz bilemiyorum.Bu bilgisayar kaymakam bey'e ait.