Canan drc 120 tarayıcı bilgisayarda çalışıyor fakat dys üzerinde iken tarama işlemi dediğimizde ekran donup kalıyor tarayıcı dosylarını da yükledim sorun nerden kaynaklanıyor acaba
Hocam,aybr' Alıntı:Dys gelen evrak birimine gelen evrak eklemek istediğim zaman tara dedğim zaman sayfa tamamen pasif durumda geliyor.
Veya tekrar denemeler sonrası açtığım zaman tarayıcı ayarlarına hiç girmiyor. tara dediğim zaman java hata veriyor. dys'yi tamamen kendi kendine kapanıyor. çözüm yolları nedir? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam,daimon45' Alıntı:Türkçe karakter içeren kullanıcı adları sorun çıkarabiliyor.
aybr' Alıntı:Dys gelen evrak birimine gelen evrak eklemek istediğim zaman tara dedğim zaman sayfa tamamen pasif durumda geliyor.
Veya tekrar denemeler sonrası açtığım zaman tarayıcı ayarlarına hiç girmiyor. tara dediğim zaman java hata veriyor. dys'yi tamamen kendi kendine kapanıyor. çözüm yolları nedir? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
hyalcin_61' Alıntı:Hocam sistem 64 bit win 8.1, syswow klasörüne kopyaladım ama yine olmadı, ekran açılıyor ve kalıyor