hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,959 28 Ocak 2010 #1 Evde dynet kurdum. Bende mi sorun var, yoksa sizlerde de mi?
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 28 Ocak 2010 #2 pazartesi günü kurdm sorun yok görünüyordu. ondan önceki günler de ise kurulum bile yapamıyordum.
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 674 28 Ocak 2010 #3 Şurda sabit başlık açtırmıştık hocam : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935-30.html Tatil zamanı her türlü sorunun olması normaldir...
Şurda sabit başlık açtırmıştık hocam : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935-30.html Tatil zamanı her türlü sorunun olması normaldir...
S sakar_huseyin Aktif Üye Mesajlar 148 6 Şubat 2010 #5 Arkadaşlar ben günlerdir DynEd e bağlanamıyorum. Server hatası veriyor. Tatilde Öğrencilerin çalışma raporunu alacaktım. Bir türlü açamadım. Ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ben günlerdir DynEd e bağlanamıyorum. Server hatası veriyor. Tatilde Öğrencilerin çalışma raporunu alacaktım. Bir türlü açamadım. Ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,800 7 Şubat 2010 #7 hmmtklnc' Alıntı: inşaaalh bir daha çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... bencede :+1: :+1:
D duygu03 Aktif Üye Mesajlar 153 7 Şubat 2010 #8 hakanotuken' Alıntı: hmmtklnc' Alıntı: inşaaalh bir daha çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... bencede :+1: :+1: Genişletmek için tıkla ... şiddetle katılıyorum :+1: uhaha:
hakanotuken' Alıntı: hmmtklnc' Alıntı: inşaaalh bir daha çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... bencede :+1: :+1: Genişletmek için tıkla ... şiddetle katılıyorum :+1: uhaha:
erdogan_y Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 7 Şubat 2010 #9 hmmtklnc' Alıntı: inşaaalh bir daha çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... :++:
K kemalkarademir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 11 Kasım 2010 #10 DYNET E ŞUAN GİREBİLİYOR MUSUNUZ? PROBLEM VAR GALİBA
G goodielife Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 725 11 Kasım 2010 #11 böyle dengesiz bir programı neden kullanıyoruz ki? ne zaman çalışıp çalışmayacağı hiç belli olmuyor... :verymad:
böyle dengesiz bir programı neden kullanıyoruz ki? ne zaman çalışıp çalışmayacağı hiç belli olmuyor... :verymad:
Teachnologist Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 11 Kasım 2010 #13 iki lab ders saatleri dışında full dolu olrak kullanıyoruz. Çocuklarda oldukca ilerleme var onların ilerlemesini gördükce bizler de mutlu oluyoruz...
iki lab ders saatleri dışında full dolu olrak kullanıyoruz. Çocuklarda oldukca ilerleme var onların ilerlemesini gördükce bizler de mutlu oluyoruz...