W warez01 Üye Mesajlar 29 28 Eylül 2009 #1 Arkadaşlar dyned e bi kaç gündür girmeye çalışıyoruz. geçen gün serverlarda sorun vardı. fakat bu gün server lar çalışıyor gösteriyor fakat yinede giremiyoruz. deneyen arkadaş var mı?
Arkadaşlar dyned e bi kaç gündür girmeye çalışıyoruz. geçen gün serverlarda sorun vardı. fakat bu gün server lar çalışıyor gösteriyor fakat yinede giremiyoruz. deneyen arkadaş var mı?
turkishromeo Aktif Üye Mesajlar 221 30 Eylül 2009 #3 bende bir kaç gündür bağlanmaya çalışıyorum olmuyor
S seyla Üye Mesajlar 4 1 Ekim 2009 #4 evet dyned de sorun var evden giriyorum yine açılmıyor server da sorun var diyor
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 1 Ekim 2009 #5 " Dyned şu anda çalışıyor mu? " mesajlarınız için şu sabit başlığı kullanabilirsiniz : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935.html
" Dyned şu anda çalışıyor mu? " mesajlarınız için şu sabit başlığı kullanabilirsiniz : dyned-ingilizce-dil-egitimi-sistemi-f130/dyned-server-durumu-t28935.html
R rumayp Üye Mesajlar 4 8 Ekim 2009 #6 biz yukledik ama korkuyoz çalıstırmaya :cry: :cry: :verymad: :-1:
R rumayp Üye Mesajlar 4 8 Ekim 2009 #9 dynette nedir bizim pc de var ama ben onu vurus bulaşmasındiye açmıyom babam kızar pere pere pere :idea: :? :scared:
dynette nedir bizim pc de var ama ben onu vurus bulaşmasındiye açmıyom babam kızar pere pere pere :idea: :? :scared:
R rumayp Üye Mesajlar 4 8 Ekim 2009 #10 dynette nedir bizim pc de var ama ben onu vurus bulaşmasındiye açmıyom babam kızar pere pere pere :idea: :? :scared:
dynette nedir bizim pc de var ama ben onu vurus bulaşmasındiye açmıyom babam kızar pere pere pere :idea: :? :scared:
R rumayp Üye Mesajlar 4 8 Ekim 2009 #11 betül_dk' Alıntı: dyned yüzünden babam beni evden attı Genişletmek için tıkla ... beni de dövdu gavur işi diye :cry:
betül_dk' Alıntı: dyned yüzünden babam beni evden attı Genişletmek için tıkla ... beni de dövdu gavur işi diye :cry:
Y yohsy Üye Mesajlar 2 8 Ekim 2009 #12 evt he...he...o sayede bilgisayar acıyom şimdi bozuldu açamiyom