bilisimci61 Üye Mesajlar 1,193 5 Kasım 2011 #61 benden başka problem yaşayan yok mu bu portable da arkadaşlar?
I icerha Aktif Üye Mesajlar 115 5 Kasım 2011 #62 bilisimci61' Alıntı: çalıştıramadık bir türlü hocam, sürekli güncelleme istiyor güncelliyoruz yine isteiyor :? Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı sorunla karşılaştım.
bilisimci61' Alıntı: çalıştıramadık bir türlü hocam, sürekli güncelleme istiyor güncelliyoruz yine isteiyor :? Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı sorunla karşılaştım.
Ş şeyma Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 905 9 Aralık 2011 #63 BEnde de sürekli güncelleme istiyo, güncelleme yapıyorum sonra açılmıyo bitir ya da güncellemeleri yükle var açamıyorum :s
BEnde de sürekli güncelleme istiyo, güncelleme yapıyorum sonra açılmıyo bitir ya da güncellemeleri yükle var açamıyorum :s
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 9 Aralık 2011 #64 ben güncelledim sonra düzeldi hocam diyaned ama bu kadar kısa sürede güncelleme istemesi de garibime gitmedi değil...iki hafta arayla güncelleme mi olur yahu.
ben güncelledim sonra düzeldi hocam diyaned ama bu kadar kısa sürede güncelleme istemesi de garibime gitmedi değil...iki hafta arayla güncelleme mi olur yahu.
beyaz24kartal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 20 Kasım 2014 #66 2014 kasım yeni dynedin portable çalışan programı varsa arkadaşlar paylaşırmısınız? Yoksa 21 bilgisayara kuracağım((
2014 kasım yeni dynedin portable çalışan programı varsa arkadaşlar paylaşırmısınız? Yoksa 21 bilgisayara kuracağım((
G gcanturk Site Gezgini Mesajlar 68 24 Kasım 2014 #67 Elinde program dosyası olanlar arkadaşlar Lütfen bir yere şunu upload edelim.