Reyhanli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 604 11 Kasım 2013 #1 http://mebides.meb.gov.tr/ adresi bile yok artık. demekki proje çöpe gitti.
D Dijital_Dünya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,250 11 Kasım 2013 #3 dyned saçmalığı halaa devam ediyomu gereksiz bişeydi zaten iyi olmuş
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,193 11 Kasım 2013 #4 hocam tam tersi Dynedde yeni bir düzenleme var yine başımıza saracaklar bunu hazır olun...
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 20 Aralık 2013 #6 sürekli olarak geçersiz oturum açılışı yazıyor. mebides'te hâlâ yok nedcez şimdi? :roll:
Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 7 Ocak 2014 #8 Dyned in okulda uygulanması saçmaydı zaten. Destekleyici eğitim olarak kullanmak daha faydalıydı. Ama Türkiye ortamında bilgisayarı ve interneti bulunanan öğrenci sayısının düşüklüğü projenin başarısız olarak görülmesine sebep oldu.
Dyned in okulda uygulanması saçmaydı zaten. Destekleyici eğitim olarak kullanmak daha faydalıydı. Ama Türkiye ortamında bilgisayarı ve interneti bulunanan öğrenci sayısının düşüklüğü projenin başarısız olarak görülmesine sebep oldu.
S srkn17 Site Gezgini Mesajlar 75 8 Ocak 2014 #9 dynedi açabilen var mı arkadaşlar bir aydır ara ara deniyorum sürekli geçersiz oturum açılışı diyor...yanlış yaptığım bişey mi var acaba :shock:
dynedi açabilen var mı arkadaşlar bir aydır ara ara deniyorum sürekli geçersiz oturum açılışı diyor...yanlış yaptığım bişey mi var acaba :shock: