Ne güzel seviniyordum bu sene dyned yok diye, sabah elinde cd ile geldi ingilizce hocası
daha denemedim ama ne yapmam gerekiyor tecrübeleriniz nedir? eski dyned i kursam olur mu? pc özellikleri o kadar iyi değil

Değerli öğretmenim,forumcu86' Alıntı:hocam eski dyned ten farkı yok, ben bilg. hepsine kurdum, eskisinden farkı güncellenmiş hali o kadar. Ama sakın yetkilendirme , şu bu işlerine girmeyin, iş üzerinize kalır.
Bizim görevimiz labı dyned için hazır tutmak, tabi ses kartları falan kurulu olması falan.
çalıştığım okul Anadolu Lisesi.. Okulda BT lab.ı yok.. Sadece etkileşimli tahtalar var.. Tablet ise 10.sınıflarda var.. Ben bilişim öğretmeni olarak Dyned'i öğretmenler odasındanki bilgisayrlara kurdum.. İsteyen öğrencilerin evlerindeki dizüstü bilg.nı okula getirenlere de kurdum.. Bilg.ı olmayıp akıllı telefonları olanlara play store'dan indirip kurdurdum.. Evinde masaüstü olanlara internetten nasıl kurulum yapacaklarını gösteren çıktıları camlara astım.. Ve en son grup. ne bilgisayarı ne de telefonu olamayanlar için ise kendi odamda internet bağlantılı bir bir bilgisayar hazırladım.. Oradan yapıyorum..turkteam' Alıntı:Değerli öğretmenim,forumcu86' Alıntı:hocam eski dyned ten farkı yok, ben bilg. hepsine kurdum, eskisinden farkı güncellenmiş hali o kadar. Ama sakın yetkilendirme , şu bu işlerine girmeyin, iş üzerinize kalır.
Bizim görevimiz labı dyned için hazır tutmak, tabi ses kartları falan kurulu olması falan.
Dyned'de görev paylaşımı nettir. Bilişim öğretmeni sadece Labaratuarı Dyned kullanımına uygun hale getirir. Geri kalan herşeyi Okul Dyned Sorumlusu arkadaş halleder. Artık her öğretmen kendi sınıflarından sorumlu. Yani Bilişim öğretmeni şifre vermek , Dyned çalıştırmak gibi ekstralarla uğraşmak zorunda değil. Tabi, insanlık gereği meslektaşlarına yardımcı olması güzel bir davranış olur. Bu arada eskisi ve yenisi Dynedin farklılıklar barındırıyor.Yani aynısı değil. Mesela Placement Test ve Teacher Training eski cdlerde yok. Sanırım güncelleme yapsan da gelmiyor. En güzeli temiz bir Dvd'den kurulum yapmak, ya da Dyned'in sitesinden indirmek.