e posta ve şifreyi rastgele siz yazabilirsiniz
bütün çocuklarınkini mi??aynenbadi' Alıntı:e posta ve şifreyi rastgele siz yazabilirsiniz
yes_im' Alıntı:bütün çocuklarınkini mi??aynenbadi' Alıntı:e posta ve şifreyi rastgele siz yazabilirsiniz
Buralp86' Alıntı:Hocam Excel toplu girişte sıkıntı veriyor sistem ad e posta şifre ama içeri attığında ad ile şifrenin yeri değişik oluyor kayıt olmuyor nasıl çözdünüz siz
ulu2000' Alıntı:Bir fikri olan var mı?
Doldurulması Gereken Alan hangisi?
Evet sorun buymuş, teşekkür ederim.Babimid' Alıntı:ulu2000' Alıntı:Bir fikri olan var mı?
Doldurulması Gereken Alan hangisi?
Listenin altında boş satırlar olduğunda bizde bu hatayı vermişti. excell den aktardıysanız exceldeki boş satırları silince düzelir
mavimali' Alıntı:Teşekkürler hocam
Bu yönetici e posta kendi mailimizi mi yoksa okul müdürü mailinimi yazacağız fark eder mi sınıf oluşturma işlemlerini ben yapacağım kendi yazsam olur mu
Tüm yapılacaklar basamak basamak anlatılmış.
Record manager dosyasını arayıp da bulamıyordum, student üzerinde sağ tıklayıp, kaynağı gösterden yapılıyormuş.
Artık eba üzerinden almıyorsunuz hocam, https://dynedkayityonetimisistemi.meb.gov.tr/ adresine girerek okulun kurum kodu ve okula verilen şifre ile giriş yaparak ordan öğretmene şifre tanımlıyorsunuz. Orada Giriş yaparken yönetici e-posta adresi diyor oraya kendi epostanızıda yazsanız olur çünkü o sitedeki sisteme her girişte bir onay mesajı geliyor yazdığınız maile, onu yazarak giriş yapıyorsunuz.Arkadaşlar...Merhabalar...Dyned öğretmen şifresini eba üzerinden nasıl alabilirim? Farklı sitelerde verilen dyned.eba.gov.tr linkine erişim maalesef yokkkk....Lütfen yardım edin. Placement test i açmam gerekiyor...Saygılar.