dyned hatası çıldıracam!

Kodla Büyü

adige_emrah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar resimdeki gibi hata veriyor ve güncellemiyor sonuçtada açılmıyor. çözümü bilen varmı

Ekli dosyalar

• yuklemehata.JPG
    yuklemehata.JPG
    14.6 KB · Görüntüleme: 1,151
Hocam çözüm basit. Benim de başıma geldi. Çıldırmak üzereydim. Aklımı yitirecektim. Geceleri uyuyamıyor, gündüzleri aklım başımda olmuyordu. Taa ki sorunu çözene kadar...
DynEd CD'sini edindikten sonra eve götürüp kendi bilgisayarıma kurdum. Sorunsuz bitti kurulum. Daha sonra sıra BT sınıfındaki bilgisayarlara geldi. İnternet sorunu olmamasına rağmen bir türlü güncelleme yapmıyordu. Ekran görüntüsünü verdiğiniz hata yüzüme vurulmuş bir başarısızlık belgesi gibi duruyordu karşımda. Sonra evde sorunsuz kurduğum DynEd'den kopya almanın sorunu çözebileceği yönünde birtakım anlatımlara rastladım sitede. Ben de denemeye koyuldum hemen. Eve gidip C:Program Files/Dyned klasörü içinde ne varsa olduğu gibi flash diskime kaydettim. Sonra BT sınıfındaki bilgisayarlarda C:Program Files/Dyned klasörü içine yapıştırdım. Ekrana çıkan soruya o veciz cevabı veridm: "Tümüne evet"
Şimdi ben, hayat, gece, uykum ve DynEd daha mutluyuz. :)

Bu sene bizde DynEd popülerliğini yitirdi ama sizde hala uygulanıyor sanırım :shock:

BBNET
Geri