B berkay07 Aktif Üye Mesajlar 201 2 Mart 2008 #1 Dyned i denemek istiyorum . şifre verebilecek kimse yokmu. denemek için. PM ile atarsanız sevinirim.
serhatdemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 3 Mart 2008 #3 vallahi hocam merak edilecek bir şey değil güzel bir uygulama ama bir saatir bağlanmaya çalışıyorum.
F fersah Aktif Üye Mesajlar 183 4 Mart 2008 #4 Hİç tavsiye etmem programa giriş yapmak için bazen :cry: 2 saat bekliyoruz neredeyse server yoğunluğundan dolayı
Hİç tavsiye etmem programa giriş yapmak için bazen :cry: 2 saat bekliyoruz neredeyse server yoğunluğundan dolayı
balemine Site Gezgini Mesajlar 43 4 Mart 2008 #5 ben sınıf bilgilerini girdim bugün devamıylada bizmi ilgilenecez?
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 4 Mart 2008 #6 devamında tabikide öğretmnlere yardım edecez..çünkü blgisayar bilgisi olmadan biraz karışık gözüküyor
devamında tabikide öğretmnlere yardım edecez..çünkü blgisayar bilgisi olmadan biraz karışık gözüküyor
balemine Site Gezgini Mesajlar 43 4 Mart 2008 #7 ben bilgileri girdimde devamını anlamadım öğrenci olarak girdim öğretmen ders acmadı diyo o ne
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 4 Mart 2008 #8 hocam sınıflara teker teker kursları açacaksınız
balemine Site Gezgini Mesajlar 43 4 Mart 2008 #9 kursları actıktan sonra gerisi cocuklara mı kalıyo artık
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 4 Mart 2008 #10 evet ama kursları sırayla açmanız gerekli..tabi ingilizce öğretmenleri ile berabe açarsanız kursları daha iyi olur..çünkü seviyeleri onlar bilir
evet ama kursları sırayla açmanız gerekli..tabi ingilizce öğretmenleri ile berabe açarsanız kursları daha iyi olur..çünkü seviyeleri onlar bilir
balemine Site Gezgini Mesajlar 43 4 Mart 2008 #11 sırayla derken sınıflara göremi 4 den baslayıp 8 e kadar mı kusura bakmayın cok sordum ama sınıflar bitti sıra ders atamaya geldide ondan yarın yapmam gerekiyo
sırayla derken sınıflara göremi 4 den baslayıp 8 e kadar mı kusura bakmayın cok sordum ama sınıflar bitti sıra ders atamaya geldide ondan yarın yapmam gerekiyo
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 4 Mart 2008 #12 konular ünite ünite olduğundan hangi üniteleri açacağınızı ingilizce öğretmenleriyle beraber yaparsanız daha iyi olur..yani ünitelere dikkat edin
konular ünite ünite olduğundan hangi üniteleri açacağınızı ingilizce öğretmenleriyle beraber yaparsanız daha iyi olur..yani ünitelere dikkat edin