Ü
Üye silindi 110801
Misafir
DYK'da ders vermeyen ancak görevli olan idareciye ek hizmet puanı verilir mi?
VerilirDYK'da ders vermeyen ancak görevli olan idareciye ek hizmet puanı verilir mi?
Çok teşekkür ederim hocam. Ama bu mebbis'te otomatik işlenmiyor galiba. Ne yapmak gerekiyor?Verilir
Bizde de yontem ayniİlçe her kurs dönemi bitiminde görevlilerin isimleri ve görev tarihlerini istiyor ve mebbise ona göre işliyorlar. Bizdeki uygulama bu hocam.( naçizane dahil oldum konuya)
Sadece haftasonu kurs görevi için soruyorum.Hocam benim gideceğim okuk 75 öğrencilik tek müdür yardımcısı olan okul, oraya idareci olarak atandım.
Açıkçası biliyorsunuz bizim branşta ortaokul dışında dyk açmak kağıt üstünde belki, pratikte imkansız gibi. O yüzden ek hizmet puanı almak bem için müthiş bir şey.
Şimdiye kadar meslek lisesinde çalıştım. Ek ders güzel ama benim için çok bir şey ifade etmiyor. Hatta eski okulumdan da haftasonu MAÖL alacaktım ondan da vazgeçebilirim.
Peki nöbet ve görev için ücreti nedir, hem cumartesi hem pazar nöbetçi idareci olursam. Kaç ek ders alırım ve dyk akşam/haftasonu olarak mı hesaplanır?
Kursta sadece görevli olunca ne kadar ek ders veriliyor hocam? Yani ders vermeyince.müdür yardımcısıyım hem kuırs veriorum hem kurstan görevli idareciyim, haftasonu gece olarak ek ders alırsın
2 saatKursta sadece görevli olunca ne kadar ek ders veriliyor hocam? Yani ders vermeyince.
dönem sonunda mebbise görev tarihleri girilirken fiili girdiğimiz ders tarihlerini mi baz alıyorlar?
örneğin bizim okulda kurslar haftasonu. mebbis dyk (hizmet puanı için) tarihi olarak 30 eylül mü 5 ekim mi girilir?
hocam o aydan 1 gün dahi olsa 0,5 puan veriliyor diye biliyorum. hesaplamalara baktığımda durum böyleydi. hesaplama sistemi mi değişti?Eylül ayı için puan verilmez. Ekim itibariyle 0,5 puan alırsınız.