yalcinbayrakci
Aktif Üye
Destekleme ve Yetiştirme Kursu Yaz Dönemi kayıtları başlamak üzere. Kurs açmayı düşünenler ne anlatacaksınız? Fikirlerinize ihtiyacım var. Elinizde plan, doküman, vs varsa bu başlıktan paylaşalım.
Bu senenin 7'lerine 8 olarak açıyorsunuz Hocam. Şu anki sınıfların bir üst sınıf mantığıyla açıyorsunuz.tomreader2010' Alıntı:Hocam kacinci siniflara acacaksiniz, acaba bu senenin 7 lerine acabiliyormuyuz
Bu DYK Kurslarıyla ilgili kafamda bir sürü soru işareti var bunları nereden giderebilirim?
Kış döneminde istersek hafta içi kursu açabiliyor muyuz?
Öğrencilerimizi kendimiz belirleyerek kurs açabilir miyiz?
Yazın açılacak kursların süresini biz belirleyebiliyor muyuz? Yoksa İki ay olmak zorunluluğu var mı?
germosa' Alıntı:devlet bir imkan verdi diye devleti soymaya çalışmanın da bir anlamı yok.
hepimiz biliyoruz ki açacağınız kursun ne vatana ne millete ne de öğrenciye bir faydası olmayacaktır. ben cebimi nasıl doldururum derdinde olup parayı yemenin anlamı yok.
ama yine de açın siz kiminin arabaya kiminin eve ihtiyacı var, para lazım.
SeA_' Alıntı:bu neyin kafası?
inikat' Alıntı:ben çpl deyim meslek lisesi öğrencileri kurs istiyor yaz dönemi için. 10 dan 11 e geçenler hazırlık olsun istiyorlar. zormuş hocam yazın biraz görsek en azından sene içinde iyi olur diyorlar ama bu sıcaklarda bilemiyorum.
imsiyat' Alıntı:inikat' Alıntı:ben çpl deyim meslek lisesi öğrencileri kurs istiyor yaz dönemi için. 10 dan 11 e geçenler hazırlık olsun istiyorlar. zormuş hocam yazın biraz görsek en azından sene içinde iyi olur diyorlar ama bu sıcaklarda bilemiyorum.
meslek lisesinde açabiliyor muyuz ki?
geçen dönemler açılamaz deniyordu?
Sayın hocam aynı mantıkla yola cıkarsak, senin tükettiğin oksijenin senden başka kime faydası var?germosa' Alıntı:devlet bir imkan verdi diye devleti soymaya çalışmanın da bir anlamı yok.
hepimiz biliyoruz ki açacağınız kursun ne vatana ne millete ne de öğrenciye bir faydası olmayacaktır. ben cebimi nasıl doldururum derdinde olup parayı yemenin anlamı yok.
ama yine de açın siz kiminin arabaya kiminin eve ihtiyacı var, para lazım.
Hocam,furkanhoca' Alıntı:Peki bu senenin 8.sınıflarına kurs açılabilecek mi? Malumunuz seneye liseye başlıyorlar. Açılacak kurslarda lise 1 konuları mı anlatılacak?
metkey' Alıntı:arkadaşlar olduğum yerde 10 gün okul bitiminde 10 gün okullar açılmadan önce deniyor bu nasıloluyor ki