A Akyürekli Aktif Üye Mesajlar 236 15 Ocak 2019 #1 kurs dönem raporu hazırlayan var mı acaba. varsa ekleyebilirseniz memnun olurum. Ben böyle birşey hazırladım ihtiyacı olan bakabilir. Ekli dosyalar 6. Sınıf DYK 1. Dönem Raporu.rar 6. Sınıf DYK 1. Dönem Raporu.rar 11.5 KB · Görüntüleme: 1,186 Son düzenleme: 15 Ocak 2019
kurs dönem raporu hazırlayan var mı acaba. varsa ekleyebilirseniz memnun olurum. Ben böyle birşey hazırladım ihtiyacı olan bakabilir.
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,627 15 Ocak 2019 #2 hazırlanıyor mu ki rapor. not : ilk kez dyk açtığım için soruyorum
A Akyürekli Aktif Üye Mesajlar 236 15 Ocak 2019 #3 bilgisayarmax' Alıntı: hazırlanıyor mu ki rapor. not : ilk kez dyk açtığım için soruyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk defa hazırlıyorum. daha önceki çalıştığım okullarda böyle bir şey istememişlerdi bu okulumda istediler.
bilgisayarmax' Alıntı: hazırlanıyor mu ki rapor. not : ilk kez dyk açtığım için soruyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk defa hazırlıyorum. daha önceki çalıştığım okullarda böyle bir şey istememişlerdi bu okulumda istediler.
M Must@f Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 449 15 Ocak 2019 #6 Raporcu bunlar. İş mi yapacağız, yoksa herşeyin raporunu mu yapacağız. Gereksiz evrak işi.